reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo ze względu na historię polożniczą i gbs każdy tak radzi Malina też zeby nie czekać do terminu tylko w 38 tygodniu rozwiązywać ciążę a ja chcę w końcu zywe dziecko i wszystko mi jedno. Zresztą szyjka trzyma nie przygotowana do porodu rodziłabym może 20 godzin i nie wiadomo jakby się skończyło czy nie cc a skurcze mógłby zaszkodzić małej. Sama nie wiem nie myśle o tym lekarze karzą a ja ich słucham i nie za bardzo będę się nad tym zastanawiać tak trzeba z drugiej strony już bardzo psychicznie mi ciężko moja Pani dr też sie boi zeby nic się nie stało także wiesz dużo argumentów za tak samo dużo przeciw. Kochana tem lek to polfilin

@roxie123 też myślę że to dobra waga :)

reklama
@iveo no wlasnie myslalam ze to tak jest, juz nic z tego nie rozumiem, zachodze dosc szybko. Az strach teraz robic te szczepienia. Mowil dr czemu tak sie zadzialo ze mlr spadlo? Czy jeszcze nie mialas wizyty?
@Porzeczka1234 to juz ? [emoji7][emoji7][emoji7] powodzenia kochana [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie nadrobię juz, ale chce Wam tylko napisac, ze...bylismy dzisiaj na dosc ciekawej wystawie ze znajomymi - w Poznaniu, ze zdjecia poniżej.

To wystawa z tzw. Plastynarium. Kolega mnie nastraszył, ze nie damy rady, ze on musiał wyjsc z takiej wystawy po 5min bo nie mogl na to patrzec, ale powiem Wam, ze jestem w szoku. My daliśmy rade. Te „eksponaty” to ciała prawdziwych ludzi. Prawdziwe narządy, kości, itp.
Widziałam dzisiaj jak wygladaja plody, zarodki od 5 tc do 30 tc. To były prawdziwe dzieci, tylko „zaimpregnowane” (wybaczcie nie wiem jak to nazwać inaczej).„Eksponaty”, ktore zostały poddane plastynacji... żywe czesci ciała i narządy ludzkie tez widzieliśmy. Były tam pokazane łożyska bliźniaków i z ciazy pojedynczej. Maleństwa w wieku 15, 20 czy 30 tygodni gdzie widac było juz rude włoski u dziecka... jak o tym mysle to wydaje sie to jakimś kosmosem, ale... O dziwo nie przeżyłam tego jakos super mocno... moze nie dociera to do mnie ze to prawdziwi ludzie i prawdziwe dzieci były... myslalam, ze bede miec schizy, ale nie miałam a zarodkom i płodom sie dokładnie przyglądałam, wracałam do nich i patrzyłam ponownie.... [emoji33] Stwierdzam wiec, ze albo mam twarda dupe albo moja psychika juz jest tak mocna ze nie ogarniam sama.... [emoji33]

Dziewczyny z Poznania, @marzycielka81, @magda1208 i @pixi.nova polecam jesli by Was to interesowało.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@iveo kurcze starasznie mi przykro,ze mrl polecialo w dol:/
Kiedy mozesz miec nastepne szczepienia?

@Porzeczka1234 noo piekna waga Bydluniowej,a tak poza tym na tym etapie granica bledu to chyba 500gr wiec nie zdziwmy sie jak urodzi sie wieksza[emoji5]poza tym jeszcze jutro mozesz utuczyc malutka[emoji5]
Na spacer bardzo chetnie sie wybierzemy[emoji4]oj tak.
Asia bedzie wdzieczna ,ze zalatwilas matce wizyte dla spokoju hihi

@Destino zycze spokoju i jak odsapniesz to sie odezwij bo tu juz kazda Was wywolywala[emoji5]buziaki

Dziewczyny forum daje niesamowita pomoc na prawde[emoji5]

@anetkruczek juz nie wazne ,ze gburowaty ,wazne ,ze sie zna[emoji4]oby wszystko fajnie wyjasnil,czytalam ,ze on sie specjalizuje w trombofilii i w zakrzepicy takze pokladam nadzieje w nim[emoji4]a swoja droga leczylas sie u niego?
W ogole ktoras byla z Was u niego?
Chyba nasza @Destino ale pewna nie jestem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1509484152-e7d1f9acfc49e647-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 tak sie ciesze ze niedlugo juz bedziesz tulic swoje maleństwo. Ja tez bym sie bala nawet rodzic naturalnie.
Szkoda mi tylko ze nie przejme brzuszka....

@dżoł wizyte mam 8go a dr nie uznaje wynikow z innych laboratoriów a ja gdzie indziej badalam przed szczepieniami takze zobaczymy co sie dowiem.

Powiem Wam ze kompletnie sie takiego wyniku nie spodziewałam i nie wiem co myśleć.

Do góry