reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 kochana nie panikuj jak już będziesz po stymulacji i wszystko pójdzie w dobrym kierunku to powiesz doktorkowi co chcesz a on Ci da. Ostatnio z jedną taką doszłam do wniosku że bardzo z niego uległy facet, tylko się odpowiednio pouśmiechasz :) . Encorton czasem dziewczyny dostaje na test LCT tak dla pewności :)

Ja na pierwszej wizycie w 4 tygodniu widziałam miejsce implantacji, a w 5 pecherzyk z cialkiem. Nie wiem może to o sprzęt chodzi :D

http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html

Dostajesz taki hmm symbol wiary w cud i nosisz w Koło brzuszka na nim napisana jest modlitwa która się modlisz :)

reklama
@kas90 internety strasznie kłamią haha :p ja też uwielbiam boczki, cebulki itd a warzyw nie lubię zbyt tylko paprykę jem, ogórki zielone i kakao jakecznica , ser żółty i frankfruteki. Boże gdzie moja miłość do owsianki z owocami haha wrócę do niej kiedyś będę miała co zrzucić hahaha.

@Funia90 wiem rozumiem , że mama zawsze się martwię. Cieszę się , że masz większą dawkę i szybko opanowany temat.

@Maciejka78 trzymam kciuki

Dziewczyny kochane ja nie dam rady Was czytac jak bedziecie tyle pisac.

Co do wagi 56bkg przy 165b cm wzrostu

Pixie super, ze jestes zadowolona z wizyty.

Na histeroskopie chyba tylko ginekolog.

Dobra poddaje sie oatatnich 5 stron nie doczytam.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zapomniałam napisać,że do mojego żelaznego zestawu wlicza się cudowny Pasek Św. DOMINIKA wraz z modlitwą do Niego i św. Rity! Bez tego Ani rusz! W poprzedniej ciąży i W tej Ani dnia nie byłam bez paska zawiazanego na brzuszku i bez modlitwy! Jestem pewna,że to też w w wielkim mierze przyczynilo się do naszych cudów!:)
Pasek może zamówić każdy, wystarczy napisać do Sióstr maila z krótką historią, wysyłka trwa kilka dni...No ale oczywiście tez trzeba dużo wiary,bo samo noszenie paska cudów nie przynosi...

@dżoł u Ciebie nie może być od męża jak miał ta zoltaczke. Powiedz to jakby był badany pod kątem dawcy szczepień bo szkoda kasy jak i tak nie może
Poza tym wyjątkiem schemat szczepień tak właśnie wygląda że zaczyna się od męża
@Maciejka78 trzymam kciuki za udaną wizyte
@Funia90 mam nadzieję że ten wskaźnik się unormuje po wyższej dawce

@anetkruczek mam nadzieje,ze jedanak bede miala rzadsza krew[emoji4]

@marshia ja tez zawsze kazda ciaze uznawalam juz od poczatku.
To nie byly plody tak jak mowia lekarze to byly dzieci[emoji27]

@kas90 musze zjesc[emoji16]

Dziewczyny M wyczytal ,ze naturalne produkty zmniejszajace krzepliwosc to np surowa cebula i czosnek i postanowilismy ,ze zjem na bulce pol cebuli i do tego mleko z 3 zabkami czosnku,o tyle o ile kanapke jakos pochrupalam choc bylo to okropne tak po mleku z czosnkiem przywitalam sie z klozetem.
Nie zwrocilam tego na szczescie ale nigdy wiecej tego nie zeobie.

Zastanawiam sie nad badaniem anty xa ,tylko ,ze to ma sens jedynie ,4 godz od podania heparyny ,ten lab gdzie to robia pobiera krew 7-18 i teraz nie wiem czy przesuwac codziennie podanie clexane o godz zeby za kilka dni to zbadac ,czy nie .
Badalyscie to ?
To badanie pokazuje czy mamy odpowiednia dawke heparyny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 Mi to kazala prof. hematolog badac i mowila ze mozna zmienic godzine clexane. Z tymi naturalnymi sposobami to uwazaj bo ich nie mozna laczyc z clexane i acard!!!
Wiesz kochana wieksza dawka clexane na bank Wam krzywdy nie zrobi. Moze nie ma sie czego bac? Teraz bierzesz 0,4?

@pixi.nova dzis bylam u lekarza bo aptt 25,9 (25,9-40) i dostalam dawke 0,6 i zasatanawiam sie wlansie czy mam badac to anty xa bo najgorzej ,ze przez kilka dni musialabym robic zastrzyk w nocy zeby przesunac godzine podania

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry