reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala badania robia od poniedzialku do piatku, tylko na niektore trzeba sie umawiac, tak jak allo mlr, czy badanie kom. Nk.

@bertha strasznie mi przykro. Nawet nie wiem jak ci pomoc, skad to sie bierze i czym leczyc. Mam nadzieje, ze w Novum znaja sie na tym lepiej i porzadnie cie przelecza. [emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@czarna_mala badania robia od poniedzialku do piatku, tylko na niektore trzeba sie umawiac, tak jak allo mlr, czy badanie kom. Nk

Kurcze, wiesz że ja nigdy się nie umawiałam? [emoji33] muszę tam koniecznie zadzwonić w poniedziałek [emoji16] dziękuję za odzew [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala moze na allo juz nie trzeba sie umawiac. Ja dawno robilam a tam ciagle zmiany. Niedawno nk robilam i na to napewno zapisy byly

@czarna_mala na pewno pobierają od wt do czw pn a na pewno nie a pt nie pamiętam
Na allo nie trzeba się umawiać a na nk trzeba bo to badanie jest tylko 2 razy w miesiącu
Byłam miesiąc temu to takie najświeższe informacje.

@czarna_mala jak ja robilam badania w Prokocimiu w kwietniu to allo mlr robili we wtorki środy i czwartki, najlepiej przyjechać rano bo pobrania chyba do ok 10. A punkt do opłacenia badań od 7.30 jest czynny. Trzymam kciuki za badania. Jeśli mnie sie nie uda do września to też jadę powtórzyć badanie....
@bertha chyba dobrze ze przynajmniej wiesz co trzeba wyleczyć... Po antybiotyku wrocisz do starań, :-)

Witajcie po dłuższej przerwie. Clo poszło w ruch 2 cykl.
Bertha ja też miałam stwierdzony stan zapalny też dostałam chyba doxycyline ale w polaczeniu z gynopevaryl niby zabezpieczajaco przeciw grzybiczo. Potem biopsja kontrolna i ponowne sprawdzenie i już było ok. Gdyby nie to metronidazol z cipronexem miał być. Miałam nawet wystawiona receptę na wszelki wypadek. Trzymam kciuki by się to paskudztwo wyniosło.

Szymus [emoji7]
1499621875-aaaaaa.jpeg

Urodzony przez CC o g.14.
54cm z waga 2990g
Moj najpiekniejszy idealny mezczyzna [emoji7][emoji7]

Gratulacje!!!! Cudny!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry