reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A nie chcesz zwiększyć? Nie namawiam ale jednak dziewczyny biorą więcej.

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby jakieś małe szkolenie zaliczyć :D

No łąka to jest dla misiaczka raj :p

Jasne, oczyska ma po mamusi bo jakby inaczej :D

Dorisku no powaga :)

Nafoczka boję się sama kombinować z lekami. Przez to że też biorę heparyne nie chce zagęścić krwi progesteronem. Próbuje się dostać do lekarza ale najwcześniej w piątek mnie przyjmie chyba że dzis mnie weźmie na dodatkową wizytę ale chyba nie.... A maliny nie ma :( boję się zrobić coś źle. Plamienia na różowo, delikatne.

reklama
dziewczyny ja nie pisze na forum, ale Was codziennie czytam. A teraz jestem w szoku i muszę uzyskać info od Was w sprawie sterydu czy zawsze bierze się go przed staraniami? czy któraś miała zalecenie od pozytywnego testu ?. Ja miałam zabieg lyzeczkowania 6.12 robiłam różne badania i w piątek mam wizytę u giną na omówienie wyników. Nie wiem co tam powychodzilo źle. Ale Pani dr powiedziała ze ciąży bez sterydu nie pociagne i heparyny oczywiście i ze na razie mam w ciążę nie zachodzić ze względu na regenerację macicy. jestem już miesiąc po 1okresie. No i dziś siknelam na test A tu takie dwie krechy ze szook. jeżeli to ciąża to zaliczyłam wpadkę jak małolata. siedzę wystraszona jak nie wiem. czy jak zacznę brać steryd od soboty to jest jakąś szansą na ratunek.? A moja macica na pewno się nie zregenerowala. Co ja narobilam

@fiolkowa nie zawsze steryd bierze się od staran- to zależy jakie konkretnie są problemy. Ja miałam zalecone od pozytywnego testu. Nie martw się na zapas, może macica się zregenerowana, każdy organizm jest inny. Moja koleżanka nie doczekała nawet pierwszej @ po lyzeczkowaniu i urodziła 3 tyg temu zdrowe bobo :) masz steryd wykupiony żeby wziąć od razu?

Fiołkowa zbadaj bete jutro koniecznie i po 48h znowu. Macica na pewno się zregenerowana łyżeczkowanie 3mies temu więc luz. Wpadki każdy może zaliczyć nie martw.

Evita a tobie radzę lutke zwiększyć 1 rano i dwie

reklama
Do góry