reklama
susana
Fanka BB :)
Pregnyl wychodzi. na testach max10 dni .Kochane mnie wlasnie oswiecilo ze 13 dni temu dostalam zastrzyk Pregnyl! Czy to wplynelo na moj wynik?;(
Julia chyba beta będzie najbardziej adekwatna .Po 13 dniach to już beta ciążowa
M
Magda82...
Gość
Julia do 10 dni się utrzymuje więc to raczej Twoje ciążowe betahcg a nie zastzykowe.Zrób betę ona prawdę Ci powie ☺Powodzenia
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Strawbelka, wyjaśniłaś wszystko więc czemu ostatni post???
Każda powiedziała co myśli i jest ok.
I tak powinno być, nie ma co się obrażać. Mi np. ten Twój gin wydaje się dziwny i bardzo olewający wszystko - Ty mu ufasz Twoja sprawa. Mój gin jakby miał jakieś wątpliwości, tak jak piszesz odnośnie serduszka (i mówienie, że zły sprzęt nie jest żadnym argumentem) to kazałby mi przyjść, do szpitala, do kolegi itp. Tego jestem pewna.
Zresztą nawet jakby tak powiedział do mnie to od razu leciałabym na inne usg, bo ja lubię konkretnie wiedzieć na czym stoję, a nie stresować się kolejny tydzień czy dwa do następnej wizyty.
Mam nadzieję, że nie kazał Ci odstawiać całkowicie progesteronu, bo powinnaś go brać jeszcze długo.... Nafoczka bierze do tej pory, mi gin kazał wczoraj odstawić całkowicie ale ja odstawiłam jakiś czas temu sama.
Pomyśl nad tym, bo po co uciekać? Tak Ci tutaj źle? Każda się martwi, przed ciążą na początku bardzo, potem mniej. Ja jestem w 32 tc i też się martwię
Każda powiedziała co myśli i jest ok.
I tak powinno być, nie ma co się obrażać. Mi np. ten Twój gin wydaje się dziwny i bardzo olewający wszystko - Ty mu ufasz Twoja sprawa. Mój gin jakby miał jakieś wątpliwości, tak jak piszesz odnośnie serduszka (i mówienie, że zły sprzęt nie jest żadnym argumentem) to kazałby mi przyjść, do szpitala, do kolegi itp. Tego jestem pewna.
Zresztą nawet jakby tak powiedział do mnie to od razu leciałabym na inne usg, bo ja lubię konkretnie wiedzieć na czym stoję, a nie stresować się kolejny tydzień czy dwa do następnej wizyty.
Mam nadzieję, że nie kazał Ci odstawiać całkowicie progesteronu, bo powinnaś go brać jeszcze długo.... Nafoczka bierze do tej pory, mi gin kazał wczoraj odstawić całkowicie ale ja odstawiłam jakiś czas temu sama.
Pomyśl nad tym, bo po co uciekać? Tak Ci tutaj źle? Każda się martwi, przed ciążą na początku bardzo, potem mniej. Ja jestem w 32 tc i też się martwię
Trochw mnie pocieszylyscie, bo przez chwile stracilam nadzieje....
Bete zrobie tylko za chwile juz ide do pracy jutro najwyzej skocze ..ale najpierw sikne
Kochane mozecie mi powiedziec cos w sprawie tego sterydu?
Hmmm mam tylko mutacje stwierdzona , zadnych innych badan nierobilam.
Czy zestaw zelazny to z tym sterydem jest? Chxialabym troche byc zabezpieczona...dostane napewno Clexan...
Bete zrobie tylko za chwile juz ide do pracy jutro najwyzej skocze ..ale najpierw sikne
Kochane mozecie mi powiedziec cos w sprawie tego sterydu?
Hmmm mam tylko mutacje stwierdzona , zadnych innych badan nierobilam.
Czy zestaw zelazny to z tym sterydem jest? Chxialabym troche byc zabezpieczona...dostane napewno Clexan...
Fondie... Ja miałam mega prezzienienie, uszy bolały migdały więc to może być przez szczepione...jakie piekne krechy i wiadomosci. strawbelka tak napisze ze bylo mi bardzoooo ptzukro jak jechalyscie po mnie ze jestem gowniara i takie tam ze poinna isc do psychologa itp..nie ukrywam ...po stracie zaczelyscid znow mnie.normlanoe traktowac wiec jak widac ja rozumiem strach o kazdy kolejny dzien i dziwne wpisy wariacje bo jak zajde pewnie bedzie to samo wiec ja juz nie ciagne tematu a po ci chu gratuluje ci strawbelka jak dla mnie mozesz marudzic non stop.
Arda kochana moja bardzo sie ciesze, tak ja mialam 20mg od pozytywnego i heparyne od pozytywnego i dlugo ladnie roslo wszystko. Janoszowa mowila, ze jak bedzie serce zejsc do 10mg i zmniejszyc colostrum do 2x1. Wiec jak sie boisz wez sobie 20mg a poserduszku odstawiasz ale lec na intralipid!!!!!!!!!!!albo tak se mysle zadzwon do maliny i powoedz co jest grane one cie wpisza wczeaniej jesli chcesz sie szczepic oczywiscie bo tamta dziewczyna tak wlasnie zrobila i za dwa dni miala szczepienie
Julia piekne kreski
Ja dzis rozpuscilam wloski ubralam sukienke przed kolanko o fru do endo az sie zyc.chce przy takiej pogodzie
Aha mam powiekszonego wezla chlonnego wiec chyba szczepionka dalej walczy moja mala tak ma jak ma wirusowke wiec chyba walka trwa miala ktorad z was tak ? Ta szczepiona ?
Ritka nie pomoge nie znak sie...ale nie idz na usg po co sie stresowac
Nie robię po pierwsze nie mam jak po drugie co będzie to będzie
bertha
arda ja tez widze cien cienia trzymam kciuki&&&&&
Strawbelka ciesze sie e U ciebie wszystko w porzadku
Sus no mam nadzieje ze ten Facelle nie robi mnie w balona, musialam wejsc specjalnie na kompa bo z tel niemoge dodac foto;/
Jest piękna krecha!!!!!!
czarna_mala
Julka ja tam widzę drugą kreskę [emoji4] i to bardzo wyraźną [emoji1] mam takie pytanie off topic do Ciebie, co to za kolor na Twoich pazurkach? To lakier, żel, hybryda?????
Nafoczko ja czekam na usg w szpitalu i jest tu "ulubiony" lekarz Enyi. Ruch tutaj dziś jak na bazarach, a ja muszę o 13:30 wyjechać na pogrzeb, a jeszcze wcześniej jechać do siostry i przebrać się
Nafoczko ja czekam na usg w szpitalu i jest tu "ulubiony" lekarz Enyi. Ruch tutaj dziś jak na bazarach, a ja muszę o 13:30 wyjechać na pogrzeb, a jeszcze wcześniej jechać do siostry i przebrać się
reklama
Beata i po co sie wtracasz? Prosilam Cie o to?
Pisze na watku in vitro bo tam nikt po mnie nie jedzie, jak marudze. Dzuewczyny mnie rozumieja. Zadnych postow nie pokasowalam, nie wiem skad taki pomysl.
U Was nic nie pisze, bo po co...po tym jak mnie Suska zrypala zrobilo mi sie przykro.
Tyle w temacie!
Strawbelka, wróć do nas. :-(
Podziel się: