reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Biorę biorę chociaż mam progesteron 50,65 ale biorę dupka nadal nie wiem co będzie ale mam nadzieje może się udało jutro wam powiem co myślicie zrobić jutro test to będzie 2 dni przed @

reklama
Cześć
Strawbelka .
Idziesz dziś do pracy czy w domku ???
W domu siedze, bo juz w pracy mowilam ze mam wlew w piatek i mnie nie bedzie.
Wlew odwolalam wczoraj wieczorem i przelozylam na wtorek bo lekarz kazal. Do pracy juz nie dzwonilam ze przyjde bo by sie zastanawiali co tak krece... Do tego o 11 mam zrobic zastrzyk, wiec juz wolalam w tym domu zostac zeby sie tam nie motac z tymi zastrzykami.

Co do Milewicza to jego drzemka trwają kilka sekund.Trzeba w coś puknąć albo chrzaknac jak pisała fondi i się budzi.Możecie wierzyć czy nie ale on kojarzy wszystkie pacjentki.Wizyty w ciąży trwają niemal godzinę . Immunologie też bada ale nie tyle co Malina .Jest gburowaty ale trzeba na niego znaleźć sposób mój mąż rozmawiał z nim o problemach Wyspiarzy z ciapatymi :) Czyli z Hindusami itd.On żyje pracą zresztą jest w niej od rana do nocy .Ma cukrzycę więc bywa właśnie z tego powodu senny.On walczy o każde dziecko i nie lubi jak się postępuje inaczej niż on zaleci.Nie jest lekarzem który poglaszcze po główce o nie.

Susana ja dostane zawalu przy tych zastrzykach:(
Teraz robilam i jak wyjelam igle to krew sie strasznie lala. Ja juz blada ze strachu ze jakas zyle przebilam:( no ale w oponce na brzuchu ponizej pepka to nie ma zyl nie...to skad ta krew??? Dzis to sie lalo a zawsze jak cos bylo to tylko kropla.
Czemu raz mi zastrzyki wchodzacw brzuch jak w maslo, a innym razem boli i nie moge sie wbic?
Teraz jeszczeczrobol mi sie babel tamvgdzie bylo wklucie igly, taki siny czubek.
Zawsze mialam pokrzywke po tym leku w miejscu podania, a dzis nie:(
Dobrze to zrobilam??? Bo to zastrzyk zeby mi pecherzyki nie pekly i jak zle zrobilam to mi pewnie pekna:(
Stwierdzisz ze jestem nienormalna, ale to moje pierwsze zastrzyki w zyciu;(

witam serdecznie
dzis wiadomość dla tych jeszcze nie zaciążonych ;-D
otóż kiedyś za podpowiedzią Eny stosowałam zioła o. Sroki. ja wiem, ze to troche wróżenie w fusów ale tylko pisze, że coś takiego jest i wyniki nam się poprawiły. Z tego co pamietam Enya pisala, ze sam lekarz nie mógł uwierzyć w poprawe.
Zioła do zdobycia są na allegro. A wstępnie tylko wam napisze co tam jest napisane:
"Zioła na schorzenia kobiece

Regulują układ hormonalny, zaburzenia cyklu miesięcznego oraz

nadmierne krwawienie miesięczne, niepłodność związaną z niedoczynnością

ciałka żółtego, zwiększony poziom prolaktyny, zaburzenia emocjonalne w okresie

przedmiesiączkowym i menopauzy"

Strawbelka, z clexanem tez tak raz piecze raz nie, ja szukałam na skórze takiego miejsca "jasniejszego", jak rozstęp=sadełko tam nie piekło, a na napietej skórze piecze.
aaa jak idzie dobrze to wbijaj w miare głeboko (to samo z hepatyną)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry