reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jak ja Ci zazdroszcze! Moj to niczym 60latek :-\ caly czas zmeczony, nie chce sie seksic i tylko sie wtula....ehhhh a kiedys ogier z niego byl. I nie zebym nie probowala, ale juz nie dziala nawet sexi bielizna itp.... kurde a taki ogier z niego byl. Wiec i starania sa....jakie sa :-\ widze, ze mojego tez to martwi, "ze nie moze mnie zaspokoic" nawet powiedzial, ze do lekarza musi isc...ale to nie zmienia faktu, ze ja niewyrzyta :p

Lumia hahah to musiał być z niego ogierek jak aż dwa razy to napisałaś heh. Pamiętam te problemy po urodzeniu dziecka. Nie z m tylko sobą byłam taka oziębła mąż i tak i siak mnie podchodził i nic tylko spełniałam swój "obowiązek" W końcu go opiepszyłam ,że jak ja nie dochodze to on też nie dojdzie i zaczął się bardziej starać i poszło jakoś ;)

Bea, nie mam nerwow na te sikacze :p wyniki pod wieczor beda wiec sie kobieto wyspij i wyluzuj ;)

Rozumiem. Dobrze ,że wiem o której będzie wynik to ręce zacieram. Powodzenia!!!

Strawbelka czytałam heh no ciut się przeraziłam, Rozśmieszył mnie fakt ,że nawet lekarz jak się przyczyni do utraty ciąży przez badania prenatalne to będzie mieć przechlapane. Pomyślałam wtedy że jak baba będzie mieć mężą do niczego to może go wsadzić do paki po stracie ciąży bo powie ,że on ciągle chciał i mi zaszkodził heh . Porąbane po prostu. Śmieszne i zarazem straszne!

Beatko
Haha dobre ;-) a co czemu jeden ma korzysystac ;-)
A tak swoja droga to mam za swoje :p bo kiedys wlasniie bylam od "spelniania powinnisci":p

Suska
No wlasnie z rana to tez moglby robic za wieszak, to jedyna jego pora :p

Tęczowa gratulacje!
Susana cudowna beta, oby tak dalej!
Ja dziś odebrałam wynik posiewu i niestety mam coli więc 10 dni globulki, w nastepny piątek znowu posiew a potem mam nadzieję, że już będzie bez bakterii bo nie mogę mieć założonego pessara póki są bakterie. A myslałam, że już mi dziś założy. Czułabym się bezpieczniej.
Jeśli chodzi o aborcję to jestem jej przeciwna ale łatwo jest powiedzieć jak nas to nie dotyczy. Przeraża mnie to żenowa ustawa ma chronić życie ale tylko to nowo poczęte a matki już nie, bo przecież ciąża pozamaciczna to żywa ciąża, która zagraża życiu matki a plód szans na przetwanie nie ma. Teraz mamy zagwarantowane w konstytucji że gdy ciąża zagraża życiu lub zdrowiu matki można ją usunąć, w myśl nowej ustawy już nie będzie można legalnie. To mnie przeraża. I to, że każde poronienie będzie "przewietlane" też mnie przeraża.

Cześć Dziewczyny!
Ale naprodukowalyscie dzisiaj!! :) ledwo nadrobiłam ;) juz nie wiem co miałam komu napisać!!
Na pewno gratulacje bety Sus! Albo bliźniaki albo to na dziewczynkę bo ponoć wtedy duży przyrost :)
Arda czekam niecierpliwie na twoje wyniki jutro!!
Ja mam jutro 10dpo, siknę sobie ale nie liczę na wiele. Dzisiaj oczywiście juz sobie siknelam ale pusto.

No oszalały Baby z produkcją [emoji33]
Ja wlasnie ide na pobranie.
Musze zrobic tarczyce bo mi ostatnio po 2 tyg brania encortonu skoczyla z 0,7 na 2
Ja też dziś robiłam TSH...2.35, a to wszystko przez Encorton...
Witam dziewczyny.w końcu udało mi się zmienić login. Wysłałam z 10 wiad. do admin. (dzięki strawbelka za podpowiedź :)) Lumia1212 już nie istnieje dziś"narodziła się" Avita!!!!
Witaj w nowym wcieleniu [emoji2]

Hej
Ja już w domu, wypuścili mnie z dobrymi wynikami, szyjką prawie 5 cm???? dziwne bo ostatnio był krótsza. Mały waży 840 g, wszystko idealnie i się trochę przemieścił, bo wczoraj ułożony był poprzecznie :-)

Ładna szyjka :) no i mały klocuszek z Olisia :)
A to serduszko najbardziej mi sie podoba:)
Mnie też [emoji39]
Witam

Moja dzisiejsza beta

1138

Boże oby tak dalej.
Ostatnia w czwartek 165
Juhuuuuu Suzka szalejesz babo [emoji16]
Dzisiaj to dzień badaniowy. Ja też rano zaliczyłam laba. Zrobiłam m.in. ANA, kolejne v-leiden i protrombiny, p.c p. łożysku, tarczycowe i posiew moczu. Zobaczymy co wykaza.
Pewnie nieźle pociągnęło Cię to po kieszeni...obu badania coś wykazały :)
Gadam z nim .
Ale jeszcze z nim nie spałam od tamtej pory .hehe .
Kara musi być ...
Mój chodzi wściekły bo mu plemniory do mózgu walą ....haha .
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

a

Lumia .haha .Dobra jesteś .

Mój jak rano wstaje to może robić za wieszak na ręczniki .
A wieczorem to ja na palcach do łóżka wchodze .A on się podnosi i mówi
- czekam .

Ale w drugą stronę też jest przerąbane jak chłop nie może .
Mój też tak ma z tym "czekam" [emoji1]

A ja odebrałam wyniki tarczycowe i mam teraz nadczynność. Od jutra zmniejszam dawki Euthyroxu. Najpierw do 50. Po tygodniu do 25. I znowu zbadam. Za 6 tygodni wizyta u endokrynologa kontrolna z io to zobaczymy co powie na wysokie ft4.

reklama
Dziewczyny,
To widze, ze nie jestem sama z tym tsh :-\
Bylo pieknie 1,3,a teraz 2,4 ciekawe co gin na to powie jutro...
A czy ginekolodzy przepisuja tez ten lek na tarczyce? Bo jesli bede miec wprowadzony encorton to na bank przyda sie zebym cos dostala.
A kedy jest nadczynnosc, a kiedy niedoczynnosc?

I mam jeszcze pytanie z innej beczki do mutantek bioracych formy metylowe.
Czy Wam sie cos dzialo? Ostatnio mam jakies dretwienie konczyn i nie wiem od czego, a z nowych rzeczy tylko te metyle.

Do góry