reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beatka

Kochana w czwartek było
165
Więc dzisiaj po 4 dobach modliłam się o betę około 660 .
A tu taka niespodzianka i 1138 .Pani z labu tak się cieszyła jakby to jej beta była .
Wiesz ciągle się boję bo ostatnio też ładnie rosła do 4,500 .....
Ale na dzisiaj mam humor poprawiony

Dziękuję, pewnie źle je robiłam,bo nie zwracałam uwagi kiedy piłam ostatnio... I o różnych porach, rano nigdy ale popołudniu wieczorem.... A nawet nie mówcie co to się dzieje... Nie dość że kobieta będzie przechodzić traume po stracie to jeszcze tłumaczyć się przed policja i prokuratorem..

No widze, ze nie ja jedna poszcze :p tylko u nas nie za kare. A. Obwiescil mi, ze mnie nie tknie, bo moge byc w ciazy a on nie chcre zaszkodzic... Takze poscimy. Jutro sie okaze czy post zostanie odwieszony czy potrwa dalej.

Susana nie dziwię się ,że ją cieszyła Twoja beta chyba każdą z nas cieszy :D Wyciągaj kalkulator i powiedz mi że masz bliźniaki bo przecież obromna ta beta po 4 dobach

reklama
Do góry