reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Riri witaj, Kwiatuszek chyba u dok. Sachy się szczepi

Beatka, super, że zaklepalaś kolejną wizyte, trzeba sobie radzić, a ta kiedy masz? szkoda, że tatoo będziesz musiała robic nowe ;D ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło

hiphiphura kinia sie obudzila ;*

Asia bardzo dobrze, że zrobilaś obie krzywe!

reklama
A jeszcze malutkie pytanko, do kobietę które miały te szczepionki czy odchorowalyscie je?tzn ja po pierwszej byłam chora przez tydzień, po drugiej też lapalam jakieś świństwa a to pecherz, pieczenie,teraz po 3 spokój ale miałam ja wczoraj dopiero wszystko się jeszcze okaże ;););) a miałyście jakieś niespodzianki? C z y jakieś wyniki poleciały wam na łeb na szyję? I czy to faktycznie jest tak niebezpieczne dla organizmu? Mi np lekarz nie kazał robić KIR chodź jak czytam to większość kobietek to robi.... Sama niewiem głową mi już spuchla...;(

Martaha niewiem czy dobrze doczytalam bo staram się czytać początki forum a w międzyczasie czytam nowości, ty Kochana straciłas ciaze po szczepionkach? Jeśli nie bardzo cie przepraszam ;)

Dzien Dobry
U mnie nic nowego, czuję się dobrze tylko mam dość tej pogody. Siedzę w domu i się nudzę.
Buziaki dla Was wszystkich

Wiesz co ja mam wrażenie że u mnie jest jeszcze jakiś klopot z komórkami jajowymi nie wiem może jakieś słabe bo ja na 7 ciąż 4 nie doszły do zarodka i oprócz immunoligi tu może jest problem... sama nie wiem. ..
Zresztą oprócz szczepień wzięłam kroplowke z immumoglobulin i nic to nie dało bo zarodek za slaby i się nie rozwinął. ..

reklama
Witam
Co tu dziś tak pusto?

Doris
Jak się nudzisz to pisz coś .:realmad:

Marta
Jak się czujesz?
Krwawienie się rozkręciło?

Do góry