reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej
A ja znów chora, od 3 tyg mam kaszel który mi przejśc nie chce, nic nie pomaga. Do tego doszedł dziś ból gardła i katar. Wzięłam antybiotyk zinnat. Czy ktoś go brał w ciaży? ja miałam go w poprzedniej, na necie też napisane że wolno ale zawsze mam jakieś wątpliwości. Antybiotyk miałam w domu, bo mój małolat dostał dwa opakowania.

Doris ja cała ciąże na antybiotykach ale pamiętaj bierz cos osłonowego na jelita plus dopochwowe dla kobiet priobiotyki bo w ciąży grzybek lubi sie przykleić przy antybiotykoterapii.
Fondi a w ciąży z córka nie miałaś takich jazd? Miałaś tyle ciąży myślałam ze juz wiesz oco chodI. Juz nie mogę sie doczekać Usg i fotek zeby bliźniaki zobaczyć. Napewno bedzie ci robił wiec czekamy na relacje i koniecznie wklej fotki To moze niedaleko mnie mieszkasz ja w kce.

Właśnie Fondie, jutro usg :-). Czekamy na piękną fotkę bliźniaków :-)

Kaira, ale fajnie macie, Wy wszystkie tak blisko (mniej więcej od siebie mieszkacie. Możecie zorganizować spotkanie na żywo kiedyś. I w góry blisko. A ja mam tak daleko i w góry i do Was
Kaira, jakie brałaś antybiotyki?

Doris rożne nie powiem ci juz nazw bo to prawie 2 lata . Ale z rożnych grup z powodu wiecznego syfu w szyjce. Ja miałam duzo bakterii z oiom. Jakbym miała kartę ciąży to bym ci napisała ale książeczkę w szpitalu zabrali.
Jasne co do spotkania ;)

Hejka
Wczoraj podziałane... właśnie siedzę i czekam na monitoring. .. w nocy jajnik bolał. Testu jeszcze nie robiłam dzisiaj... swoją drogą nigdy nie miałam tak szybko owu... przynajmniej tydzień później. .. no nic zaraz wszystkiego się dowiem...
Co do antybiotyku w ciąży to bratowa miala w kółko duomox przez angine.
Ja zresztą jak karmiłam też go miałam kilka razy...

reklama
Doris ja cała ciąże na antybiotykach ale pamiętaj bierz cos osłonowego na jelita plus dopochwowe dla kobiet priobiotyki bo w ciąży grzybek lubi sie przykleić przy antybiotykoterapii.
Fondi a w ciąży z córka nie miałaś takich jazd? Miałaś tyle ciąży myślałam ze juz wiesz oco chodI. Juz nie mogę sie doczekać Usg i fotek zeby bliźniaki zobaczyć. Napewno bedzie ci robił wiec czekamy na relacje i koniecznie wklej fotki To moze niedaleko mnie mieszkasz ja w kce.
a do jakiego lekarza chodzisz?ja nie chce znow marudzic ale oprocz bolacych piersi nic nie widze innego

Do góry