reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
A ja znów chora, od 3 tyg mam kaszel który mi przejśc nie chce, nic nie pomaga. Do tego doszedł dziś ból gardła i katar. Wzięłam antybiotyk zinnat. Czy ktoś go brał w ciaży? ja miałam go w poprzedniej, na necie też napisane że wolno ale zawsze mam jakieś wątpliwości. Antybiotyk miałam w domu, bo mój małolat dostał dwa opakowania.
A ja znów chora, od 3 tyg mam kaszel który mi przejśc nie chce, nic nie pomaga. Do tego doszedł dziś ból gardła i katar. Wzięłam antybiotyk zinnat. Czy ktoś go brał w ciaży? ja miałam go w poprzedniej, na necie też napisane że wolno ale zawsze mam jakieś wątpliwości. Antybiotyk miałam w domu, bo mój małolat dostał dwa opakowania.
K
kaira24
Gość
Doris ja cała ciąże na antybiotykach ale pamiętaj bierz cos osłonowego na jelita plus dopochwowe dla kobiet priobiotyki bo w ciąży grzybek lubi sie przykleić przy antybiotykoterapii.
Fondi a w ciąży z córka nie miałaś takich jazd? Miałaś tyle ciąży myślałam ze juz wiesz oco chodI. Juz nie mogę sie doczekać Usg i fotek zeby bliźniaki zobaczyć. Napewno bedzie ci robił wiec czekamy na relacje i koniecznie wklej fotki To moze niedaleko mnie mieszkasz ja w kce.
Fondi a w ciąży z córka nie miałaś takich jazd? Miałaś tyle ciąży myślałam ze juz wiesz oco chodI. Juz nie mogę sie doczekać Usg i fotek zeby bliźniaki zobaczyć. Napewno bedzie ci robił wiec czekamy na relacje i koniecznie wklej fotki To moze niedaleko mnie mieszkasz ja w kce.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Właśnie Fondie, jutro usg :-). Czekamy na piękną fotkę bliźniaków :-)
Kaira, ale fajnie macie, Wy wszystkie tak blisko (mniej więcej od siebie mieszkacie. Możecie zorganizować spotkanie na żywo kiedyś. I w góry blisko. A ja mam tak daleko i w góry i do Was
Kaira, jakie brałaś antybiotyki?
Kaira, ale fajnie macie, Wy wszystkie tak blisko (mniej więcej od siebie mieszkacie. Możecie zorganizować spotkanie na żywo kiedyś. I w góry blisko. A ja mam tak daleko i w góry i do Was
Kaira, jakie brałaś antybiotyki?
K
kaira24
Gość
Doris rożne nie powiem ci juz nazw bo to prawie 2 lata . Ale z rożnych grup z powodu wiecznego syfu w szyjce. Ja miałam duzo bakterii z oiom. Jakbym miała kartę ciąży to bym ci napisała ale książeczkę w szpitalu zabrali.
Jasne co do spotkania
Jasne co do spotkania
enya81
Fanka BB :)
No ja w góry też mam blisko, jakieś 240km i byłabym za spotkaniem.
martaha123
Fanka BB :)
Hejka
Wczoraj podziałane... właśnie siedzę i czekam na monitoring. .. w nocy jajnik bolał. Testu jeszcze nie robiłam dzisiaj... swoją drogą nigdy nie miałam tak szybko owu... przynajmniej tydzień później. .. no nic zaraz wszystkiego się dowiem...
Co do antybiotyku w ciąży to bratowa miala w kółko duomox przez angine.
Ja zresztą jak karmiłam też go miałam kilka razy...
Wczoraj podziałane... właśnie siedzę i czekam na monitoring. .. w nocy jajnik bolał. Testu jeszcze nie robiłam dzisiaj... swoją drogą nigdy nie miałam tak szybko owu... przynajmniej tydzień później. .. no nic zaraz wszystkiego się dowiem...
Co do antybiotyku w ciąży to bratowa miala w kółko duomox przez angine.
Ja zresztą jak karmiłam też go miałam kilka razy...
reklama
a do jakiego lekarza chodzisz?ja nie chce znow marudzic ale oprocz bolacych piersi nic nie widze innegoDoris ja cała ciąże na antybiotykach ale pamiętaj bierz cos osłonowego na jelita plus dopochwowe dla kobiet priobiotyki bo w ciąży grzybek lubi sie przykleić przy antybiotykoterapii.
Podziel się: