reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dziewczyny pierwszy raz puściłam syna z dziewczyną na sylwka .Stresowałam się pół nocy bo impreza za miastem pod lasem .O 3 po nich pojechałam wszystko ok ale co się zestresowałam to moje.Niestety ma już prawie 17 lat i imprezy nocne się zaczynają powoli a matka siedzi i przeżywa.Tym bardziej że my z mężem dużo szaleliśmy i ma po kim dziedziczyć

Ostatnia edycja:
Tak zrobie.Musze rano tylko do rosmana iść bo nie mam testu .Pojechałam w sylwestra o 17 .15 już było zamknięte.

no i ja powoli powstaje :-D Moja Klusia byla wczoraj wyrozumiala i pozwolila zakonczyc zabawe ok 2 :-D no oczywiscie mamusia prawie jak te pijaczki.. byla potem spala.. zeby wrocic na final :-D
Susana 17 lat uuuu jak ja sobie przypomne ten wiek... :-D ale super! PS pewnie nie zzdazylas do rosmana ;-)

Nafoczka witaj .może jutro na betę jeszcze pójdę i powtórzę w poniedz. Zobaczę czy rośnie czy spada czy wogóle jest.

Susana, rob tesciory, bo my tunz ciekawosci umieramy ;)

Ja sie dzisiaj mecze z lekkim bolem glowy, mam kare :p dobrze, ze A. nic nie pil to jest w pelni sil ;)

reklama
Susana zamiast szaleć z mężem to myślała co synek robi z dziewczyną heh oj mamuśka :p
Trzymam kciuki za Ciebie.
Arda jak jest owu to nie ma wymówki że głowa boli czy coś tam trzeba działać ;)

Do góry