reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Plastulinka, cieszę się, ze sie meldujesz, już się martwilam.. teraz coco dzambo i do przodu ;-*

Lumia co do zastrzykow, to najlepiej złapać faldke skóry (jak taką posiadasz;) i nie puszczać, a zastrzyk dać prostopadle do skóry- wtedy mam tylko kropki. Mam tylko dwa siniaki, jeden od M a drugi od pielegniarki :D a i ja wypuszczam powietrze za strzykawki

reklama
Plastulina
Super ,że wszystko ok. Może ta paskuda była przyczyną niepowodzeń i teraz już tylko z górki:)&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki, a zapomniałam spytać o jeszcze jedną rzecz.
Robiłam jakiś czas temu insulinę i glukoę z obciążeniem. I o ile glukoza wyszła ok to na nsulinie miałam takie wyniki. Co Wy na to bo mój gin jakoś wtej kwesti słabo chce sie wypowiedzieć :
2,0 norma 2,6-24,9 L
I obc 33,2
II obc 31,6 niestety u nie ma norm.
Widzę, że niedawno i ten temat poruszałyście:)

Arda tak wczesnie z ta beta wyjechalam przez to plamienie, bo myslalam ze zaraz po zagniezdzeniu beta juz jakas mala powinna wyjsc, a ze chcialam ten encorton wziac to polecialam pedem na bete.

Nafoczka ja rodziłam 11 lat temu i tak jak ty chodziłam do 2 lekarzy .Pryw.i na fundusz .Miałam dwie karty ciąży poprostu.

Bafinka najmniej bolą zastrzyki koło pępka.Ja robię dużo różnych zastrzyków w pracy .U siebie jednak jest zawsze opór na początku.

Arda nie zwracałam uwagi na śluz w 12 dc bo zawsze wszystko miałam jak w zegarku.Pierwszy raz w życiu mnie zaskoczyło tak wcześnie.Dufhaston mi opóżnił @ o jeden dzień .Może z tego to wynikło.Morał z tego taki żeby bzykać się non stop .he he

Susana, jak sie zaczyna kombinowac z lekami to mozna sobie rozstroic to i owo. No a narosciej regularnie sie seksic i juz ;) taki mam plan w tym cyklu hehe.

Fondie, przylaczam sie, jak tam jajeczko?

Plastulinka, ufff, fajnie, ze wrocilas do nas!

Plastulinka gdzies mi umknal Twoj post, ale juz znalazlam i przeczytalam. Super ze juz jestes po. Szybko sie Toba zajeli. Teraz juz bedzie z gorki, moze to byl problem i kto wie moze juz niebawem bedziesz zafasolkowana;)

reklama
Plastusia dobrze że już po.Gdzie tzn w którym miejscu głowy był ten góz?Dzięki Bogu że już po wszystkim i zdrowiejesz.

Ostatnia edycja:
Do góry