reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kwiatuszku przykro mi, ale przynajmniej udalo Ci sie cokolwiek dowiedzieć- mi nie było dane ale wiem, ze próbowałam. samej płci nie chciałam znać żeby serducho mnie nie bolało...
Też miałam ci pisać, ze trisomia jest rzadka i że Eny sie udało. Myśle, ze powinnaś pojechac do doktorka i on Ci wszystko wytłumaczy- nawet jeśli miałby czytac po angielsku (tak jak mi) A czas na zielone swiatło sam się ukształtuje... Ja jade dziś do niego (sama) trzymajcie kciuki, za..... i zebym szczęsliwie objechała w taki upał...
buziaczki

Enya &&&&
Apolinka :*

reklama
Nafoczka, trzymam kciuki za wizytę :-*
Kwiatuszku, lekarz na pewno Ci wszystko wyjaśni....
Alicja, już niedługo będziesz trzymała swoje maleństwo:-) powodzenia!
Esperanza ja cały czas trzymam kciuki &&&&
Ja dziś całą noc nie spalam, wkrecilam sobie film, że mój Maluszek od dwóch dni mniej daje o sobie znać :-( i tak się schizuje...ech
Gosiu, Nut4nut? Jak tam u Was?

Apolinka a który to u CIebie tydzien?? ja w 12 tc kupiłam sobie detektor i jak go pierwsyz raz użyłam to nie mogla znalezc tetna i sobie wmówiłam ze pewnie go poraziłam tyd detektorem dzieki Bogu mialam za kilka dni wizyte i tam juz wsyztsko bylo ok ale ile ja sie strachu najadłam i zaczelam dopiero detekrot od 14 tc uzywac
to normalnie ze dzidze jednego dnia sa mniej aktywne drugiego bardziej chociaz sama doskonale wiem jak to stresuje jak jest mniej aktywne

Nafoczka dziękujemy! Buziaki dla cioci od Moniki:* trzymamy kciuki za wizytę.
Dziewczyny jestem z Wami myślami i serduchem. Trochę podczytuje z kom w trakcie karmienia.
Jesteśmy już w domku ale wyszlysmy ze szpitala na wlasne życzenie bo ja się tam wszystkim stresowalam i tracilam laktacje a Monia nie przybierala na wadze i miała zaparcia. Teraz po 3 dniach w domu sytuacja jest opanowana :) Monia pieknie je a moje piersi produkuja mleko jak szalone :) kupki też ladne robi i nie płacze w trakcie. Czyli wszędzie najważniejszy jest spokoj, determinacja i opanowanie. Oraz wiara w to ze będzie dobrze. :) buziaki kochane kobietki:*

Apolinko oj serdudzko masz jeszcze czas na regularne ruchy musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Vzasem maly sie tak obroci ze sie rusza ale tego sie nie czuje. Po 27 tc bym sie martwial cjoc ja mialam schize caly czas ;)
Kwiatuszki takie wiadomosci dobijaja ale po odczekanym czasie wracaj dobwalki

Misiejku nigdzie nie uciekam ;)
Alicja to juz nie dlugo dasz rade

No własnie Apolinko nie regularnie ja w tej ciąży zaczelam czuc ruchy od 18tc i byly bardzo ale to bardoz nie regularne nawet dlugo po 20tc nawet 2 lekaryz do ktorych chodze mowilo mi to bo ocyzwsice zawsze sie pytalam i mowili ze jeszcze jakis czas nie beda regularne wlasnie tak jak Kaira pisze jak po 27tc nie bedzie regularnych to mozna sie martwic a tak spokojnie moze zjedz cos slodkiego poloz sie na lewym boczku
Mikołaj np reaguje jak tylko poloze reke na brzuchu czasami trwa to 5 min za nim zareaguje czasami ciut dłuzej Szymek to byla masakra bo zjego ruchami to wiecznie byl problem juz nie mowiac jak przy badaniu detektorem nigdy nie mogli go zlapac i ta panika w ich oczach a u mnie rpawie zawał wiec to chyba zalezy od dziecka za to teraz rusza sie za wsyztskie czasy :) z reszta z Szymkiem mialam cukrszyce ciazowa i nie moglam nic zjesc slodkiego jak chcialam zeby sie poruszyl a musialam go pobudzac np szturchaniem albo kłociem brzucha :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Raptusku 3 mam mocno kciuki i wierze ze bedzie dobrze,ale nie chcesz sie zgodzic na podanie sterydow na płucka??? najgorsze to czytanie nie stety wiem jak ciezko nie suzkac zaraz info ja tez sie naczytalam i tez wylam i teraz momentami tez tak jest bo wiaodmo kazda sie martwi o swoje dzieciatko

Do góry