enya81
Fanka BB :)
Oleńko kochana pytałaś o mojego męża - nie pije ani kropli już prawie 3 tygodnie. Chodzi na spotkania z terapeutą, ja byłam na jednym i w sumie już wiem że mój mąż nie jest uzależniony w tym sensie że musi chodzić na spotkania AA. To że nie pije nie jest dla niego jakąś wielką traumą;-) Po prostu przestał radzić sobie z problemami i zaczął je zapijać. Póki co lepiej niech nie próbuje nawet okazyjnie. Ale ja widzę różnicę w jego zachowaniu. Generalnie z ciąży się cieszy ale nie bardzo chce o niej rozmawiać - taki jest i był.
Dzisiaj z okazji Walentynek byliśmy w trójkę w restauracji a mój mąż dostanie ode mnie zdjęcia z mojej sesji fotograficznej nago i w bieliźnie. Jak widać wyrobiłam sie przed ciążą hihi:-)
Kaira te dwa badania to nie to samo, my u Maliny miałyśmy badane i to i to ale ja nie wiem na czym polega różnica...Trzymasz się jakoś??
Zulka no to trzymamy kciukasy żeby @ nie przyszła!!! :-) Wierzę, wierzę wierzę!!
Dzisiaj z okazji Walentynek byliśmy w trójkę w restauracji a mój mąż dostanie ode mnie zdjęcia z mojej sesji fotograficznej nago i w bieliźnie. Jak widać wyrobiłam sie przed ciążą hihi:-)
Kaira te dwa badania to nie to samo, my u Maliny miałyśmy badane i to i to ale ja nie wiem na czym polega różnica...Trzymasz się jakoś??
Zulka no to trzymamy kciukasy żeby @ nie przyszła!!! :-) Wierzę, wierzę wierzę!!
Ostatnia edycja: