enja mutacja genu MTHFR w genie A i C w obydwu heterozygota na razie dostałam kw foliowy 5mg, o clexane czy acardzie mowil ze jak będę podchodzić do kolejnego in vitra na razie nie ma sensu... homocysteine miałam 6,55 wiec norma i nie kazal mi wlasnie badac tych bialek... przyczepil się do braku hamowania mam 0%... inne przeciwciała mam ok ...ale testu IMK i CBA tez nie mowil mi o tym nawet nie miałam pojęcia o czyms takim... i teraz nie wiem czy jest sens to robic, a jak to się leczy (to IMK i CBA na to tez sa te szczepionki) kazal mi się zastanowić nad szczepieniem a ja już sama nie wiem ale coraz bardziej się zastanawiam nad nimi... komorek NK tez nie kazal mi robic bo powiedział ze na to tez dobre sa szczepionki a ja już glupieje dziekuje kochana za odpowiedz... pewnie tu u was na forum się czegos więcej dowiem )
jeśli nie mam zadnych przeciwciał to jest sens robic ten test CBA???
jeśli mam brak hamowania (0%) to jest sens robic IMK ???
a CBA to nie jest czasem ten test cytotoksyczny??? bo tam nie stwierdzono mi przeciwciał razem robiłam to z tym testem hamowania... a test IMK tez jest z tym powiązany ??? przepraszam ze tak mecze ale to to jest dla mnie czarna magia jeszcze raz z góry dziekuje za odpowiedz
jeśli nie mam zadnych przeciwciał to jest sens robic ten test CBA???
jeśli mam brak hamowania (0%) to jest sens robic IMK ???
a CBA to nie jest czasem ten test cytotoksyczny??? bo tam nie stwierdzono mi przeciwciał razem robiłam to z tym testem hamowania... a test IMK tez jest z tym powiązany ??? przepraszam ze tak mecze ale to to jest dla mnie czarna magia jeszcze raz z góry dziekuje za odpowiedz
Ostatnia edycja: