reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej, dopiero zobaczyłam ten temat;

Lekarka zleciła mi zrobienie immunofenotypu między 18-22 dniem cyklu, dziś 22 dzień, pobrali mi krew, ale zadzwonili z przychodni, ze badania te robią od pon do czw. Czy jeśli pójdę w pon w 25 dc to będzie Ok? Ktoś się orientuje? Nie mam jak skontaktować się z lekarka
raczej nie. To ważne w jakich dniach cyklu wykonuje się badania, bo inaczej wartości nie są miarodajne

reklama
Oddam Accofil 30 mln - 2 ampułki. Data ważności do 09.2023. Odbiór osobisty we Wrocławiu. Przechowywany w lodówce. Mile widziane coś słodkiego, ale nie jest to konieczne.

Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała niskie leukocyty pomimo przyjmowania accofilu? Mimo zwiększenia dawki leukocyty nadal są w normie. Czy to znaczy, że accofil na mnie nie działa? Mam kir AA.

Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała niskie leukocyty pomimo przyjmowania accofilu? Mimo zwiększenia dawki leukocyty nadal są w normie. Czy to znaczy, że accofil na mnie nie działa? Mam kir AA.
A jaka dawkę accofilu i co ile dni przyjmujesz? I kiedy (po ilu dawkach) robiłaś morfo?

A jaka dawkę accofilu i co ile dni przyjmujesz? I kiedy (po ilu dawkach) robiłaś morfo?
Wstrzykuję 1 ampułkę w owulację i dalej 1/2 ampułki co 3 dni. Morfologię zrobiłam po 2 dawkach accofilu (ostatnia podana 2 dni przed pobraniem krwi).
Leukocyty na poziomie 9,4 przy normie do 10,2 😔

Witajcie,
właśnie odebrałam badanie KIR.
Nieobecne: 2DL2, 2DL5, 2DS2, 2DS4, 2DS5, 3DP1.
Bx
Jestem po dwóch poronieniach. Powinnam się martwić?

Witajcie,
właśnie odebrałam badanie KIR.
Nieobecne: 2DL2, 2DL5, 2DS2, 2DS4, 2DS5, 3DP1.
Bx
Jestem po dwóch poronieniach. Powinnam się martwić?
Mi immunolog do moich kirów chciał jeszcze hlac partnera i na tej podstawie stwierdziła,że akurat u mnie jest ok. Przed criotranferem w zaleceniach napisała, że nie potrzebuję accofilu z uwagi na posiadanie większości Kirow implantacyjnych, natomiast w klinice lekarz dał accofil i pierwszy criotransfer udany, ale były też inne leki. U mnie zbyt duża ilość komórek NK i problem z zapłodnieniem.

Załączniki

• Screenshot_2023-07-13-20-55-43-575_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2023-07-13-20-55-43-575_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry