W moim przypadku podejrzewamy ze to przez to allo mlr się teraz nie udaje ale 17.02 mam ostatnie szczepienie także mam nadzieje ze po tym to już z górki@Pami123 kochana, ja uwazam ze jeśli już jesteś u dr Przybycienia to nie ma sensu poki co szukać pomocy u innego lekarza... każdy lekarz ma swoje metody leczenia, pogląd na wszystko. Ja nie wiem czy to nie mąci w głowie takie łapanie kilku srok za ogon. Daj doktorowi szansę tym bardziej ze piszesz, ze on sam mówi ze będzie wszystko dobrze. Ja Ci gwarantuje ze on nie rzuca slow na wiatr [emoji173]
reklama
agulla84
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny czy któraś zna się na tych wynikach?
kasiula222
Ja nie mówię ze jestem nie zadowolona bo przebadał mnie dokładnie zlecił kolejne badania by wykluczyć inne rzeczy. Tylko nie wiadomo czy to ta przyczyna co mówił bo nie badalam zarodków. Po ilu poronieniach jesteś i ty badalas zarodki?Ja również chodze do dr P. I jestem z niego bardzo zadowolona daje mi taka nadzieje ze będzie wszystko dobrze chociaż nie ukrywam ze mam do niego kawałek 300km w jedna stronę
Ale wczoraj dostałam telefon ze zwolnił się termin na poniedziałek u pani dr Paligi czy któraś z dziewczyn ma jakieś informacje w temacie Pani doktor ?
Nie ukrywam ze byłam zdziwiona telefon ponieważ termin miałam gdzieś dopiero maj-czerwiec
Dwa poronienia i nie badałam zarodkówJa nie mówię ze jestem nie zadowolona bo przebadał mnie dokładnie zlecił kolejne badania by wykluczyć inne rzeczy. Tylko nie wiadomo czy to ta przyczyna co mówił bo nie badalam zarodków. Po ilu poronieniach jesteś i ty badalas zarodki?
roki_1991
Ja odstawiłam wcześnie, nie pamiętam dokładnie, ale kojarzy mi się 15tc? Coś w tym stylu. Nie wróciłam już do niegoDziewczyny, które byłyście w ciąży, albo jesteście.. Proszę napiszcie na jak długo odstawialyscie acard i kiedy do niego wracałyście??
Dziękuję za odpowiedź, ale nie napisałam najważniejszego.. Chodziło mi o plamienia.. Bo mam mega dylemat, czy go brać, bo jak zaczęłam plamić we wtorek to go odstawiałam..Ja odstawiłam wcześnie, nie pamiętam dokładnie, ale kojarzy mi się 15tc? Coś w tym stylu. Nie wróciłam już do niego
Porzeczka1234
Malinowski mówił żeby odstawić na cały okres plamien i wrócić jak będzie czysto. Acard utrzymuje się do tygodnia po odstawieniu.Dziękuję za odpowiedź, ale nie napisałam najważniejszego.. Chodziło mi o plamienia.. Bo mam mega dylemat, czy go brać, bo jak zaczęłam plamić we wtorek to go odstawiałam..
roki_1991
Na czas płomień na pewno odstaw heparyne bierz cały czas, acard odstawDziękuję za odpowiedź, ale nie napisałam najważniejszego.. Chodziło mi o plamienia.. Bo mam mega dylemat, czy go brać, bo jak zaczęłam plamić we wtorek to go odstawiałam..
reklama
Odstawiłam ok 4tc bo zaczęłam plamić, potem krwawić i już do niego nie wróciłam mimo zespołu aps. Za to heparyny nie odstawiłam za żadne skarbyDziewczyny, które byłyście w ciąży, albo jesteście.. Proszę napiszcie na jak długo odstawialyscie acard przy krwawieniach i plamieniach i kiedy do niego wracałyście??
Podziel się: