reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Acard zlecił mi profesor Malinowski, a nie moja lekarka, ona też nie chce podważać jego decyzji. A z Prof chyba się nie da skontaktować.
Ale Wasze rady są cenne, skoro kilka z was jest pacjentkami doktora to wiecie co doktor zaleca i odstawie dla spokoju acard na kilka dni. Dziękuję Wam za wskazówki , jesteście Kochane :)

Ostatnia edycja:
Acard zlecił mi profesor Malinowski, a nie moja lekarka, ona też nie chce podważać jego decyzji. A z Prof chyba się nie da skontaktować.
Ale Wasze rady są cenne, skoro kilka z was jest pacjentkami doktora to wiecie co doktor zaleca i odstawie dla spokoju acard na kilka dni. Dziękuję Wam za wskazówki , jesteście Kochane :)
Akard działa do 7 dni

Ja myślę, że i tak by ustało, jeśli to implantacyjne, ale zrobię jak piszecie. Do nd odstawie, wysłałam.sms do mojej lekarki, może mi napisze jakie jest jej zdanie.

Ja też liczę, że jest ok , bo nie czuję w ogóle się jak na okres, ale chyba tak zrobię i odstawie acard do środy. Może to nie zaszkodzi dzidziusiowi
Acard odstaw. Tak jak pisze destino on się utrzymuje w organizmie 7 dni, więc jak zostawisz do środy do wizyty to nic złego siebie stanie ;) Ale fraxi nie odstawiaj pod żadnym pozorem i każda tutaj Ci to powie. Ona robię dużo więcej dobrego niż złego :)

reklama
Acard odstaw. Tak jak pisze destino on się utrzymuje w organizmie 7 dni, więc jak zostawisz do środy do wizyty to nic złego siebie stanie ;) Ale fraxi nie odstawiaj pod żadnym pozorem i każda tutaj Ci to powie. Ona robię dużo więcej dobrego niż złego :)
I bądź tu mądry i pisz wiersze....
Pewnie heparyna robi różnicę, tylko zastanawiam się czy nie w syt wcześniejszych strat/poronień, a ja miałam problem z zagnieżdżeniem?
Dziś już robiłam zastrzyk, pomyślę do jutra. To za dużo na moja głowę :(

Do góry