reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A myślisz że powinna załatwić sobie ten lek czy czekać na wizytę? Ona jest w 5t3d, martwię się o nią
Ja mam Encorto na nk i graniczne wyniki i pamiętam jak dr Janosz mi mówiła że od razu jak tylko zobaczę dwie kreski to mam brać encorton . Więc jeżeli kuzynka ma większe problemy niz nk i Ana graniczne to już powinna Encorton brać. Nie wiem na jak długo działają szczepienia...

Ja mam Encorto na nk i graniczne wyniki i pamiętam jak dr Janosz mi mówiła że od razu jak tylko zobaczę dwie kreski to mam brać encorton . Więc jeżeli kuzynka ma większe problemy niz nk i Ana graniczne to już powinna Encorton brać. Nie wiem na jak długo działają szczepienia...
Pisała maila do kliniki ze prosi o pilny kontakt i teraz babka dodzwoniła. Ma szczepienie w środę i powiedziała że leki które bierze czyli neoparin, luteina i acard do środy starczą. Boziulku oby, tak bardzo chcę żeby jej się udało [emoji110][emoji110]

Pisała maila do kliniki ze prosi o pilny kontakt i teraz babka dodzwoniła. Ma szczepienie w środę i powiedziała że leki które bierze czyli neoparin, luteina i acard do środy starczą. Boziulku oby, tak bardzo chcę żeby jej się udało [emoji110][emoji110]
Neoparin to zamiennik clexane?
To bardzo super. Dobrze że oddzwonila. ! Teraz trochę spokoju i czekania. ! Trzymam kciuki .

@Lu_cy a encorton ma żeby brac teraz ?? Jak jest z wawy to ja moge poratowac encortonem ;) dobrze by było żeby brała steryd.
Mówiła rejestratorka że jej wystarczy to co bierze do wizyty. Ona jest niestety z Ostrołęki, a tak jest zestresowana że nie weźmie nic bez wiedzy lekarzam. Wiecie jak to jest [emoji17] może wytrzyma, wyszło jej bodajże hamowanie 22% ja się jej znam na tym

reklama
Mówiła rejestratorka że jej wystarczy to co bierze do wizyty. Ona jest niestety z Ostrołęki, a tak jest zestresowana że nie weźmie nic bez wiedzy lekarzam. Wiecie jak to jest [emoji17] może wytrzyma, wyszło jej bodajże hamowanie 22% ja się jej znam na tym
Ja bym brala bez wahania bo ten lek tylko pomoże, profesor ZAWSZE go daje :) ja bym sie bała go nie brać... ja bralam od 4tc

Do góry