reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A myślisz że powinna załatwić sobie ten lek czy czekać na wizytę? Ona jest w 5t3d, martwię się o nią
Ja mam Encorto na nk i graniczne wyniki i pamiętam jak dr Janosz mi mówiła że od razu jak tylko zobaczę dwie kreski to mam brać encorton . Więc jeżeli kuzynka ma większe problemy niz nk i Ana graniczne to już powinna Encorton brać. Nie wiem na jak długo działają szczepienia...

Ja mam Encorto na nk i graniczne wyniki i pamiętam jak dr Janosz mi mówiła że od razu jak tylko zobaczę dwie kreski to mam brać encorton . Więc jeżeli kuzynka ma większe problemy niz nk i Ana graniczne to już powinna Encorton brać. Nie wiem na jak długo działają szczepienia...
Pisała maila do kliniki ze prosi o pilny kontakt i teraz babka dodzwoniła. Ma szczepienie w środę i powiedziała że leki które bierze czyli neoparin, luteina i acard do środy starczą. Boziulku oby, tak bardzo chcę żeby jej się udało [emoji110][emoji110]

Pisała maila do kliniki ze prosi o pilny kontakt i teraz babka dodzwoniła. Ma szczepienie w środę i powiedziała że leki które bierze czyli neoparin, luteina i acard do środy starczą. Boziulku oby, tak bardzo chcę żeby jej się udało [emoji110][emoji110]
Neoparin to zamiennik clexane?
To bardzo super. Dobrze że oddzwonila. ! Teraz trochę spokoju i czekania. ! Trzymam kciuki .

@Lu_cy a encorton ma żeby brac teraz ?? Jak jest z wawy to ja moge poratowac encortonem ;) dobrze by było żeby brała steryd.
Mówiła rejestratorka że jej wystarczy to co bierze do wizyty. Ona jest niestety z Ostrołęki, a tak jest zestresowana że nie weźmie nic bez wiedzy lekarzam. Wiecie jak to jest [emoji17] może wytrzyma, wyszło jej bodajże hamowanie 22% ja się jej znam na tym

reklama
Mówiła rejestratorka że jej wystarczy to co bierze do wizyty. Ona jest niestety z Ostrołęki, a tak jest zestresowana że nie weźmie nic bez wiedzy lekarzam. Wiecie jak to jest [emoji17] może wytrzyma, wyszło jej bodajże hamowanie 22% ja się jej znam na tym
Ja bym brala bez wahania bo ten lek tylko pomoże, profesor ZAWSZE go daje :) ja bym sie bała go nie brać... ja bralam od 4tc

Do góry