reklama
dagmarie25
Fanka BB :)
Tak, encortonJeszcze nie. A on daje encorton?
Lu_cy
A myślisz że powinna załatwić sobie ten lek czy czekać na wizytę? Ona jest w 5t3d, martwię się o niąTak, encorton
Charlotte21
Ja mam Encorto na nk i graniczne wyniki i pamiętam jak dr Janosz mi mówiła że od razu jak tylko zobaczę dwie kreski to mam brać encorton . Więc jeżeli kuzynka ma większe problemy niz nk i Ana graniczne to już powinna Encorton brać. Nie wiem na jak długo działają szczepienia...A myślisz że powinna załatwić sobie ten lek czy czekać na wizytę? Ona jest w 5t3d, martwię się o nią
Lu_cy
Pisała maila do kliniki ze prosi o pilny kontakt i teraz babka dodzwoniła. Ma szczepienie w środę i powiedziała że leki które bierze czyli neoparin, luteina i acard do środy starczą. Boziulku oby, tak bardzo chcę żeby jej się udało [emoji110][emoji110]Ja mam Encorto na nk i graniczne wyniki i pamiętam jak dr Janosz mi mówiła że od razu jak tylko zobaczę dwie kreski to mam brać encorton . Więc jeżeli kuzynka ma większe problemy niz nk i Ana graniczne to już powinna Encorton brać. Nie wiem na jak długo działają szczepienia...
Charlotte21
Neoparin to zamiennik clexane?Pisała maila do kliniki ze prosi o pilny kontakt i teraz babka dodzwoniła. Ma szczepienie w środę i powiedziała że leki które bierze czyli neoparin, luteina i acard do środy starczą. Boziulku oby, tak bardzo chcę żeby jej się udało [emoji110][emoji110]
To bardzo super. Dobrze że oddzwonila. ! Teraz trochę spokoju i czekania. ! Trzymam kciuki .
Lu_cy
Tak to zamiennik. Też brałam neoparin w ciążyNeoparin to zamiennik clexane?
To bardzo super. Dobrze że oddzwonila. ! Teraz trochę spokoju i czekania. ! Trzymam kciuki .
dagmarie25
Lu_cy
Mówiła rejestratorka że jej wystarczy to co bierze do wizyty. Ona jest niestety z Ostrołęki, a tak jest zestresowana że nie weźmie nic bez wiedzy lekarzam. Wiecie jak to jest [emoji17] może wytrzyma, wyszło jej bodajże hamowanie 22% ja się jej znam na tym@Lu_cy a encorton ma żeby brac teraz ?? Jak jest z wawy to ja moge poratowac encortonem dobrze by było żeby brała steryd.
reklama
dagmarie25
Ja bym brala bez wahania bo ten lek tylko pomoże, profesor ZAWSZE go daje ja bym sie bała go nie brać... ja bralam od 4tcMówiła rejestratorka że jej wystarczy to co bierze do wizyty. Ona jest niestety z Ostrołęki, a tak jest zestresowana że nie weźmie nic bez wiedzy lekarzam. Wiecie jak to jest [emoji17] może wytrzyma, wyszło jej bodajże hamowanie 22% ja się jej znam na tym
Podziel się: