reklama
ja miałam dość wysoki poziom kwasu foliowego i dość szybko mi spadł jak zaczęłam brać ten właściwy z solgaraCzy któraś z Was obniżyła ten kwas foliowy?bo się teraz martwię czy szybko to zbije
Charlotte21
Fanka BB :)
No tak, ja nie mam problemu z tym, że trzeba zmienić lekarza, tylko boje się jaki to będzie lekarz. Nie mam siły na szukanie znowu dobrego specjalisty. WIęc mam nadzieję, że dr Janosz po prostu kogoś poleci. Co do bycia na Wszystkich Świętych to jasne, u mnie nikt nie będzie z tego robił problmeu, ale lubię to święto i najgprsze jest to, że nie mam już plamień, czuję się lepiej. A jak lepiej jest to człowiek zaczyna myśleć, że już szpitala nie potrzebuje. Nie wiem jak zareagują na to, że nie mam obecnie krwawienia. :/ muszę coś wymyślić.Ja zmieniałam ok. 16 tc. Trafiłam do lekarki w ciąży [emoji14] ale podjęła się prowadzenia mojej powikłanej ciąży. Do tej pory jestem pod wrażeniem, jak ona mogła z dużym brzuchem od rana być w szpitalu a potem do 21 w gabinecie. Wg mnie ta Wasza dr Janosz to prawie anioł i na pewno coś wymyśli, jeśli będzie musiała iść na zwolnienie. Mama Ginekolog pisala, że lekarz nie może wziąć zwolnienia z pracy w szpitalu a przyjmować w gabinecie.
Edit: radzilabym Ci darować sobie wyjście ze szpitala na 1 lub 2 XI. Możesz pójść w szpitalu na mszę. Nikt (także Ty sobie samej) nie ma prawa robić Ci wyrzutów z nieobecności na cmentarzu lub spotkaniu rodzinnym.
burczuś
Na pewno poleci Tobie kogoś, komu ufa poza tym Pani dr nie będzie od początku stycznia przez 2-3 miesiące. Taki mam infoNo tak, ja nie mam problemu z tym, że trzeba zmienić lekarza, tylko boje się jaki to będzie lekarz. Nie mam siły na szukanie znowu dobrego specjalisty. WIęc mam nadzieję, że dr Janosz po prostu kogoś poleci. Co do bycia na Wszystkich Świętych to jasne, u mnie nikt nie będzie z tego robił problmeu, ale lubię to święto i najgprsze jest to, że nie mam już plamień, czuję się lepiej. A jak lepiej jest to człowiek zaczyna myśleć, że już szpitala nie potrzebuje. Nie wiem jak zareagują na to, że nie mam obecnie krwawienia. :/ muszę coś wymyślić.
@Pami123 no szczepienia sa nieprzyjemne. Zależy jaki masz próg bólu... Pocieszenie jest takie, że owszem-szczepienie boli,ale to mega krótki ból Dopiero to swędzenie po jest ciekawym przeżyciem
burczuś
Na pewno poleci Tobie kogoś, komu ufa poza tym Pani dr nie będzie od początku stycznia przez 2-3 miesiące. Takie mam info
@Pami123 no szczepienia sa nieprzyjemne. Zależy jaki masz próg bólu... Pocieszenie jest takie, że owszem-szczepienie boli,ale to mega krótki ból Dopiero to swędzenie po jest ciekawym przeżyciem
@Wikunia7 spokojnie,problemu nie ma Wiadomo jak się ma natłok myśli, pytań, to chce się szybko napisać
reklama
@Charlotte21 ja terax sie douczam doksztalcam i probuję duagnozowac nie mam doświadczenia ale znalazlam listę z lekarzami zajmującymi się problemem z podzialem na wijewodztwa czesc z nich sprawdzilam z forum i na wlasna rekw i mysle ze jest dobraNo tak, ja nie mam problemu z tym, że trzeba zmienić lekarza, tylko boje się jaki to będzie lekarz. Nie mam siły na szukanie znowu dobrego specjalisty. WIęc mam nadzieję, że dr Janosz po prostu kogoś poleci. Co do bycia na Wszystkich Świętych to jasne, u mnie nikt nie będzie z tego robił problmeu, ale lubię to święto i najgprsze jest to, że nie mam już plamień, czuję się lepiej. A jak lepiej jest to człowiek zaczyna myśleć, że już szpitala nie potrzebuje. Nie wiem jak zareagują na to, że nie mam obecnie krwawienia. :/ muszę coś wymyślić.
Sama sklaniam sie do wizyty w krakowie zamiast do pani Janosz skoro trzeba bedzie ja zmieniac
Podziel się: