reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny
Mam pytanie w czwartek jade na szczepienia do Łodzi i stad moje pytanie bo jestem lekko już wystraszona czy samo podawanie szczepionek boli ?

Ja zmieniałam ok. 16 tc. Trafiłam do lekarki w ciąży [emoji14] ale podjęła się prowadzenia mojej powikłanej ciąży. Do tej pory jestem pod wrażeniem, jak ona mogła z dużym brzuchem od rana być w szpitalu a potem do 21 w gabinecie. Wg mnie ta Wasza dr Janosz to prawie anioł i na pewno coś wymyśli, jeśli będzie musiała iść na zwolnienie. Mama Ginekolog pisala, że lekarz nie może wziąć zwolnienia z pracy w szpitalu a przyjmować w gabinecie.

Edit: radzilabym Ci darować sobie wyjście ze szpitala na 1 lub 2 XI. Możesz pójść w szpitalu na mszę. Nikt (także Ty sobie samej) nie ma prawa robić Ci wyrzutów z nieobecności na cmentarzu lub spotkaniu rodzinnym.
No tak, ja nie mam problemu z tym, że trzeba zmienić lekarza, tylko boje się jaki to będzie lekarz. Nie mam siły na szukanie znowu dobrego specjalisty. WIęc mam nadzieję, że dr Janosz po prostu kogoś poleci. :) Co do bycia na Wszystkich Świętych to jasne, u mnie nikt nie będzie z tego robił problmeu, ale lubię to święto i najgprsze jest to, że nie mam już plamień, czuję się lepiej. A jak lepiej jest to człowiek zaczyna myśleć, że już szpitala nie potrzebuje. Nie wiem jak zareagują na to, że nie mam obecnie krwawienia. :/ muszę coś wymyślić. :)

No tak, ja nie mam problemu z tym, że trzeba zmienić lekarza, tylko boje się jaki to będzie lekarz. Nie mam siły na szukanie znowu dobrego specjalisty. WIęc mam nadzieję, że dr Janosz po prostu kogoś poleci. :) Co do bycia na Wszystkich Świętych to jasne, u mnie nikt nie będzie z tego robił problmeu, ale lubię to święto i najgprsze jest to, że nie mam już plamień, czuję się lepiej. A jak lepiej jest to człowiek zaczyna myśleć, że już szpitala nie potrzebuje. Nie wiem jak zareagują na to, że nie mam obecnie krwawienia. :/ muszę coś wymyślić. :)
Na pewno poleci Tobie kogoś, komu ufa :) poza tym Pani dr nie będzie od początku stycznia przez 2-3 miesiące. Taki mam info ;)
@Pami123 no szczepienia sa nieprzyjemne. Zależy jaki masz próg bólu... Pocieszenie jest takie, że owszem-szczepienie boli,ale to mega krótki ból :) Dopiero to swędzenie po jest ciekawym przeżyciem :D

Na pewno poleci Tobie kogoś, komu ufa :) poza tym Pani dr nie będzie od początku stycznia przez 2-3 miesiące. Takie mam info ;)
@Pami123 no szczepienia sa nieprzyjemne. Zależy jaki masz próg bólu... Pocieszenie jest takie, że owszem-szczepienie boli,ale to mega krótki ból :) Dopiero to swędzenie po jest ciekawym przeżyciem :D
@Wikunia7 spokojnie,problemu nie ma :) Wiadomo jak się ma natłok myśli, pytań, to chce się szybko napisać :D

reklama
@Charlotte21 ja terax sie douczam doksztalcam i probuję duagnozowac nie mam doświadczenia ale znalazlam listę z lekarzami zajmującymi się problemem z podzialem na wijewodztwa czesc z nich sprawdzilam z forum i na wlasna rekw i mysle ze jest dobra
Sama sklaniam sie do wizyty w krakowie zamiast do pani Janosz skoro trzeba bedzie ja zmieniac

Do góry