Oczekujaca123
Fanka BB :)
PrivJa bym wzięła . Ile chcesz za listek ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrivJa bym wzięła . Ile chcesz za listek ?
Tak 29 jutroJuż napisałam jak się trzymasz? To już chyba 29 tydz w niedzielę?
ANA 1 robiłam 2 miesiące po poronieniu, ANA 3 - 3 tygodnie późniejAna 3 ile po poronieniu robilas? Bo ja tez mam dodatnie i bylam u reumatologa dala mi tabletki. Robilam 3 mies po poronieniu
@wikpaw Witaj przykro mi z powodu strat.
Czy ty masz toczeń? Pytam bo geparyna 0,4 wydaje mi sie być mało ile ważysz. Przy mthfr powinnaś brac tylko metyle b6, b12 i kwas biorac syntetyczny kwas " zaśmiecasz" sobie nim organizm. Co do immunologi wyniki nie są tragiczne. Czy mialaś ciąże na sterydzie i heparynie? Co Paśnik mówi?
I ponawiam pytanie mąż przebadany nasienie, usg , przeciwciała przeciw plemnikowe w spermie?
Mi je zlecił dr Wójtowicz. Powiedział, że mam poczekać do pierwszej miesiączki po poronieniu.Hej Dziewczyny,
A ogólnie jak się przyjmuje, ile czasu po poronieniu można zrobić ANA?
KIR-ów nie robiłam. Dr Paśnik powiedział, że w moim przypadku nie ma potrzeby. Histeroskopię robiłam 2,5 miesiąca po poronieniu.A robiłaś badanie KIR? Zlecił Ci je dr Paśnik?
W jakim czasie po poronieniu robiłaś histeroskopię?