reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia te słowa są takie prawdziwe

@Marthi dużo siły dla Ciebie i zdrowia dla babc.

Jeśli chodzi o mnie to dziś czuję się lepiej. Zaczyna mi się nudzić tzn ze jelitowka przechodzi. Poza tym ok. Nadal martwię się o ciąże. Dziś stwierdziłam, że dobrze zrobiłam zostając w domu. Praca mnie jednak przerastala

reklama
@Marthi psychicznie kiepsko. Poplakuje sobie. Wspomnienia wracają. Obrazy z porodu , pogrzebu wracają... mam głupie sny. Muszę po prostu przewegetowac do 24tc. I trochę się wycofać na razie z forum. Choć ja chyba uzależniona [emoji14]
Fizycznie oprócz dużej ilości uplawow czuje się ok. Wczoraj brzuch się spinal, ale obzarlam się z tego zdolowania więc pewnie dlatego... :( dziś lepiej... wizytę mam w piątek.

Życzę dużo zdrówka dla babci i siły dla Ciebie. Niestety jak dostajemy kopa od życia to zazwyczaj kilka na raz... eh.. Trzymaj się:*

@marshia jakie to prawdziwe... [emoji173]

@Marthi pamietam taki czas u mnie po 2poronieniu, a przed Natusiem. Nawet tesciowi raka wykryli a po 3 miesiacach zmarl. Po takich tragediach, kiedy los jakby zemscil sie na nas zablysl promyk nadziei. Potem pojawil sie Nati. Jakby ktos bliski musial odejsc, by on mogl sie narodzic. Przykro mi, ze tego doswiadczasz. Duzo sily zycze

Ta, my dalej w dwupaku na patologii ciąży..
Jutro się dowiem czy Zuza rośnie.
2 tygodnie bez czopa, 8 tygodni z rozwarciem, 26 tygodni ze skurczami i nie dzieje się nic.

Załączniki

• IMG_20190226_085448.jpg
    IMG_20190226_085448.jpg
    422,2 KB · Wyświetleń: 128
@bertha, @Charlotte21 - a czyli robiłam ten immunofenotyp, tylko u mnie to nazywało się testem imk.
Bertunia, Ty wiesz powodzenia w nowej pracy! Mam nadzieję, że doszłaś już do siebie po podróży do USA?
.
.
Dzisiaj pożegnanie w starej pracy :) bardzo miło, tyle osób mi życzyło powodzenia, niesamowite :) po pracy jeszcze idziemy z najbliższymi współpracownikami na pożegnalnego drinka :)
W piątek powolutki start w nowej pracy, od poniedziałek oficjalnie, ale w piątek pójdę sobie poukładać swoje biurko ;)

Po USA mam wrażenie ze jeszcze dochodzę do siebie ;) ciężko się wstaje...

Czuje owu, może dzisiaj była jednak.. szkoda ze bez seksow, mimo ze oficjalnie ten cykl odpuszczamy to jednak zawsze mam nadzieje ze może „przypadkiem” się uda ;) a bez seksow to nie będzie szans, poza niepokalanym poczęciem ;)

@roki_1991 plaquenil jest dostępny w Polsce bez refundacji ale można go kupić w większości polskich aptek, kiedyś tylko Słowacja najbliżej .

Ale wydaje mi się że to w Polsce była inna dawka niż to co ja miałam. Brałam to rok temu i lekarka od razu powiedziała że recepta do wykupienia w Czechach. A ze do Czech mam 40km to nie miałam problemu ;)

reklama
Do góry