reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Zobaczymy co dziś powiedzą jak pojedziemy do szpitala. Zostawiłam jednej Pani z sali nr do mnie w razie czego, żeby dzwoniła lub pisała jak coś się będzie dziać. Napisała tylko rano, że babcia się czuje lepiej i więcej mówi, więc to dobrze akurat, ale teraz już na smsa mi nie odpisała od godzinki.... Wkrótce mąż do Babci zajedzie to zobaczymy jak dzisiaj. Przeraża mnie ta starość, w sensie TAKA starość, zniedołężniała. :(

@Charlotte21 - Witaj, przykro mi z powodu Twoich strat. Ja osobiście nie robiłam tego badania (chyba, że robiłam ale pod inną nazwą i tej nie kojarzę), ale na pewno są tu jakieś dziewczyny, które coś więcej o nim wiedzą.

@basiawol - Zrobiłam dzisiaj sikacza, ale znowu biel. Dziś 32 dc więc czekam na @, w tym cyklu już nie mam złudzeń. Może to i lepiej, że teraz nie wyszło bo stres związany z Babcią + ewentualna ciąża to byłoby too much chyba... Kręgosłup boli mnie już od wczoraj, dzisiaj bąbelkują jajniki więc ciotka się zbliża.

reklama
@Marthi rownie dobrze to ciaza moze późno mialas owu? a w sumie to czekaj na mnie :) Ja juz bym chciala ale musze jeszcze 6 kg przy trombofili to wazne ehhh nie glendze jade na trening. Trzymaj sie kochana i nie poddawaj bedzie dobrze na pewno. Współczuje stresu z babcią ale niestety na pewne rzeczy nie mamy wplywu mozemy tylko z nimi być

@Marthi dobrze,że z babcią lepiej. Ci do bieli...ehh;/
I mam pytanie od kolezanki- czy ktoś chce kupić neoparin 0,4 -9szt po 65 zł? Ma bez refundacji stąd ta cena:/

@Marthi wiesz kochana ten ovitrelle to zazwyczaj bierze się żeby pęcherzyki pekaly A doktor mówi że podobno w ciąży jak się to robi 1x w tyg czy częściej to podobno wspomaga rozwój zarodka i zwiększa znacznie poziom progesteronu taka jego opinia. A on plaquenil stosuje w trudnych ciazach żeby oszukać immuno to ogólnie lek przeciwmalaryczny podane się to osobom chorym na reumatoidalne zapalenie stawów bo wycisza stan zapalny w organizmie, zmniejsza ANA jeśli są dodatnie. Podejrzewam że podobne działanie do accofilu :)

Laseczki na szybko... uczymy sie jesc butla i... piersia. Helenka nawet woli piers, tylko bardzo sie meczy. Moze w przyszlym tygodniu wypisza nas do domu.

Załączniki

• IMG_20190221_180209.jpg
    IMG_20190221_180209.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 152
  • IMG_20190221_154558.jpg
    IMG_20190221_154558.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Do góry