@mickey zastanawiałam się czy nie zmniejszyć clexane do 0.4
@olaa90 wydaje mi sie , ze mozemiec na CRP wiec jaj wyjdzie wyzsze to za kilka dni powtorz. (W szpitalu mi mówili, ze CRP wyjdzie wyższe przy kazdym przeziebieniu)
Ja robilam przeciwciala w POLMEDZIE z pakietu ale ono wysylaja do diagnostyki robilam 20.11 a wynik mialam 28.11 biorac pod uwage ze byly swieta i przez to bylo opoznienie pewnie bylyby znacznie wczesniej
@smerfik88 teraz to ja tez mam sprawdzaba szyjke na kazdej wizycie i nawet jak nie ma tego w standardzie to w szpitalu wiedzieli ze najwazniejsza dla mnie jest szyjka wiec kazdy mi ja dokladnie co dwa dni mierzyl. Ale ogolnie na prenatalnych to nie mierza.
@marzycielka81 duzo tego plamienia? Ja bym z rozowym jecjala na IP. Ale to ze wzgledu ze moje plamienie 1h przed tym zanim pecherz byl w pochwie w 1ciazy byli wlasnie rozowe.... choc byc moze u innych to nic takiego. U mnie nie bylo nawet krwawienia jak dojechalam na IP a bylo juz w zasadzie po wszystkim.. potem sie rozkrecilo na czerwono.
Brazowy kolor to stara krew.
Teraz doczytałam ze masz wizyte u gin
Trzymaj sie i lez. :* ja tez leze ... da sie przezyc.
Mi po plamieniu lekarka odstawila acard, ppten znow wrocilam i znow plamilam ale mialam krwiaki... teraz bede wracac do acardu i az sie boje.
Moja gin mi podkresla na kazdej wizycie , ze nawet jak bede krwawic to mam sobie nie pozwolic odstawic heparyny w szpitalu choćbym ja miala po kryjomu brac... od heparyny nie ma.plamien
@Porzeczka1234 wyszlam w niedziele. W poniedzialek umieralan z bolu brzucha w domu... wczoraj bylo lepiej tylko 1h bolal. Dzis znosnie. Jutro wizyta u gin nie mojej ale zawsze jakis sprawdzi czy szyjka i u dzieciakow ok. Jak bole sie nasila kazali wracac... wiec jak znow je bede miaka mega silne to pojade
@Hatice super ;*
@plastulinka ja tez nie moge uwierzyc; ze u mnie juz taki tydzien ! (Dzis 14t3d) nie wiem kiedy zleciało.