reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@basiawol
Skąd ja to znam :( Te rozterki po naszych przejściach chyba nigdy nie miną. Ja jak miewam takie dni, staram się za przeproszeniem trzepnąć w głowę i powtarzać, że powinnam być i tak szczęśliwa z tego co mam. Kiedyś bardzo lamentowałam i rozmyślałam a co będą ludzie mówić o nas, że dlaczego nie mamy dziecka, że będą obgadywać i szukać sensacji, tak teraz raczej częściej myślę, że to nie ich sprawa i niech spadają, nie muszę się nikomu tłumaczyć. Największy problem miałam z ludźmi i presja otoczenia. Chyba pomogło mi to, że kiedyś zapytałam męża, co będzie, jeżeli nie będziemy mieć dziecka. Odpowiedział, że trudno, to nie będziemy, świat się nie skończy i trzeba będzie dalej żyć, będziemy miec siebie. Po tych słowach zrobiło mi się nieco lżej. Co ma być to będzie. Każdej z Nas jest coś zapisane.
O wlasnie.. my tez z mezem odbylismy wiele rozmow co bedzie jak nie będziemy mieli dzieci, co bedzie jesli ta ciaza znow sie nie uda... takie rozmowy, jakis pomysl na zycie, wspólne przedyskutowanie, znalezienie innego planu w zyciu pomaga. Dobrze uslyszec , ze posiadanie dzieci to nie wszystko. Ja wyszlam za mojego meza z miłości, plan na dzieci przyszedł z czasem, wiec zobaczymy czy bedzie dane nam miec dziecko na ziemi, ale wiem, ze mimo to bedziemy razem..
@basiawol Moze gdzies wyjedzcie, pogadajcie, nabierzcie dystansu ? ;*

reklama
@smerfik88 rosne w szerz, brzuch tez, bywa mi ciezko i ciagle w wc bym siedziala. Czyli tak jak w ciazy [emoji4] dobrze, ze czas szybko plynie. Synek jest cudowny. Nie umiem sie od niego odkleic. I tak bardzo sie o niego boje

@Oczekujaca123 moje dzieci caly czas sa ulozone glowka w dol. To w cale nie musi oznaczac wczesnego porodu. Jednak pilnowac wszystkiego trzeba samemu. I jesli tylko jest podejrzenie, ze cos sie zlego dzieje, to trzeba sprawdzac

@smerfik88 rosne w szerz, brzuch tez, bywa mi ciezko i ciagle w wc bym siedziala. Czyli tak jak w ciazy [emoji4] dobrze, ze czas szybko plynie. Synek jest cudowny. Nie umiem sie od niego odkleic. I tak bardzo sie o niego boje

@Oczekujaca123 moje dzieci caly czas sa ulozone glowka w dol. To w cale nie musi oznaczac wczesnego porodu. Jednak pilnowac wszystkiego trzeba samemu. I jesli tylko jest podejrzenie, ze cos sie zlego dzieje, to trzeba sprawdzac
@Destino nie napisalam, ze oznacza to wczesny porod , napisalam jak bylo u mnie

Nadzieja ja w ogole uwazam że gluten (nie sam gluten a bialka znajdujące sie w zbożach, straczkach, ryżu, kaszy, pszenicy) to ogromne zuo. Wracając do teorii Twojej Pani gin to mam funfele z mutacja ktora stracila 2 ciaze i 3 donosiła przy diecie, heparynie i encortonie. To byly wskazowki jej nowej gin i podziałało. Diete mam na mailu rozpisana przez jej dietetyka wiec jak jestes zainteresowana daj znak i prześlę.
Z jakiego powodu brała encorton?

@smerfik88 po porodzie strach dopiero sie zaczyna i ta bezradnosc... oh niestety u nas lekko nie ma, bo my wciaz nieszczepieni i tzw zwykle choroby sa dla nas niebezpieczne, wiec drze i to bardzo. Nic wiecej zrobic niestety nie moge jak czuwac i byc uwazna... tak jak w ciazy

@Oczekujaca123 napisalam tylko, ze takie ulozenie jest fizjologiczne. Nie mialam nic zlego na mysli. Przepraszam

reklama
@Destino A dlaczego nie możecie się szczepic ?

@zzzzz ja ogólnie dobrze , ale przyznam szczerze że włączyła miałam się jakąś panika... i jak wydawało mi się że na pewnym etapie będę spokojna A jednak cały czas się stresuje ...

Do góry