reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kasiula222 pisz tu wszystko co chcesz. My to znamy...wspieramy wirtualnie jak tylko możemy. Pisz nam...bo komu jak nie nam?
@plastulinka ja też Cię kojarzę,nick pamiętam. Wiesz...każda z nas musi przebyć set...a nawet tysiąc km,by przyjechac do swojego lekarza. Dziewczyny na szczepienia przyjeżdżają...przylatują.ja też ze 250km mam do Łodzi...mimo to jechałam. Myślę,że warto. Zobacz ile tu szczęśliwych ciąż.
No właśnie komu jak nie Wam które to wszystko przeszły .

reklama
@kasiula222 a jaki był powód tych wysokich martwych porodów?
Mam nadzieje, ze u Ciebie już po wszystkim i ze obędzie się tez bez zabiegu. Lepiej dostać więcej tabletek, żeby zluszczyło się to co musi i oszczędzić szyjkę i macicę.

@kasiula222 a jaki był powód tych wysokich martwych porodów?
Mam nadzieje, ze u Ciebie już po wszystkim i ze obędzie się tez bez zabiegu. Lepiej dostać więcej tabletek, żeby zluszczyło się to co musi i oszczędzić szyjkę i macicę.
W 32 był krwiak i łożysko odkleiło się a w 38 za krótka pępowina bo tak się dziecko owinęło ale po tym urodziła zdrowa córkę , już mam ból dużo mniejszy oby przeszło całkiem żebym noc przespała

@plastulinka koszt badań to ok 6 tyś jeśli masz jakieś to trochę mniej ja płaciłam 4300 szczepienia ok 750-850 czasem wystarcza 3 a czasem więcej ale ostatnio tu dziewczyny pisały że Malina prowadził dziewczynę na samym sterydzie. Wizyta 300 usg 200 zł w skrócie u mnie szczepienia wizyty usg w ciąży i przed to koszt ok 25 tyś ale ja miałam 12 szczepień bo mój organizm nie reagował na nic

@kasiula222 nie pisz o tych wysokich ciążach bo dziewczyny w ciąży już pewno się denerwują ... wiem, że to się zdarza i sama tego doświadczyłam ale czasem lepiej czegoś nie pisać. Nie obraź się że to napisałam ale sama wiem jak człowiek potrafi się nakręcać a i tak lekko w ciąży nie jest.

@kasiula222 mam nadzieję że już będzie łatwiej. Ja co prawda nie poroniłam sama.. Tylko zabieg na żywca, ale pamiętam jak potem zrobił się skrzep... Ból był nie do opisania.. Nie mogłam siedzieć, leżeć, chodzić, stać... Nic. Pojechałam na ip, moja gin wyciągnęła ten skrzep. Była w szoku jak zobaczyła jak wielki. Ból jak ręką odjął. Potem jeszcze po 12h coś takiego ze mnie wyleciało w toalecie, nie wierzyłam że coś tak dużego może być... Trzymaj się kochana :*

@plastulinka koszt badań to ok 6 tyś jeśli masz jakieś to trochę mniej ja płaciłam 4300 szczepienia ok 750-850 czasem wystarcza 3 a czasem więcej ale ostatnio tu dziewczyny pisały że Malina prowadził dziewczynę na samym sterydzie. Wizyta 300 usg 200 zł w skrócie u mnie szczepienia wizyty usg w ciąży i przed to koszt ok 25 tyś ale ja miałam 12 szczepień bo mój organizm nie reagował na nic

@kasiula222 nie pisz o tych wysokich ciążach bo dziewczyny w ciąży już pewno się denerwują ... wiem, że to się zdarza i sama tego doświadczyłam ale czasem lepiej czegoś nie pisać. Nie obraź się że to napisałam ale sama wiem jak człowiek potrafi się nakręcać a i tak lekko w ciąży nie jest.
Nie obrażam się dzięki że napisałaś ja wiem że człowiek się nakręca a to nie potrzebne

A fakt, zapomnialam, nawet mam gdzies dwie ampulki. Ale u mnie w klinice twierdza, ze to nie po krio... Nie wiem co to za roznica.
Anna_kat ponoć sa badania, ze prolutex jest mega dobry jeśli chodzi o utrzymanie ciąży, ale mega ujowy jeśli chodzi o otwarcie okna implantacyjnego, więc tuż przed i po transferze bym odradzała. Może na tym etapie na którym jetes teraz mógłby byc dobry.
@kasiula222 spokojnej nocy :* Podziwiam tą dziewczynę, ale może ten śmiech to jej obrona przed światem. Też tak mam - płakać lubię w samotności.
@plastulinka nie jesteś idiotką czy wariatką. Jesteś naaaaaaaprawdę mega silną, dzielną kobietą z ogromnym bagażem. Podziwiam i chylę czoła. Powodzenia. Po takich przejściach szczepienia na pewno nie dla Ciebie.

reklama
Anna_kat ponoć sa badania, ze prolutex jest mega dobry jeśli chodzi o utrzymanie ciąży, ale mega ujowy jeśli chodzi o otwarcie okna implantacyjnego, więc tuż przed i po transferze bym odradzała. Może na tym etapie na którym jetes teraz mógłby byc dobry.
@kasiula222 spokojnej nocy :* Podziwiam tą dziewczynę, ale może ten śmiech to jej obrona przed światem. Też tak mam - płakać lubię w samotności.
@plastulinka nie jesteś idiotką czy wariatką. Jesteś naaaaaaaprawdę mega silną, dzielną kobietą z ogromnym bagażem. Podziwiam i chylę czoła. Powodzenia. Po takich przejściach szczepienia na pewno nie dla Ciebie.
Każda z nas płacze za naszymi aniołkami i to zawsze nam zostnie takie dni ale staramy się mimo wszystko normalnie żyć .Dobranoc dziewczynki .

Do góry