reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@basiawol żeby Ci ułatwić funkcjonowanie tutaj- pisz @przed nazwe do kogo np zadajesz pytanie:) wtedy wiem ,że np pytasz o coś mnie:) to ulatwia:)
Jeśli nie masz dobrego gina to wybierz Malinowskiego. On jest immuno plus gin. Musisz jednak przygotować się na koszt pierwszej wizyty około 4-6 tyś.zł. Dużo badań zleca stąd ta cena. Ale ogarnia temat globalnie. Pomógł wielu dziewczynom na tym forum:)
Ja jeżdzę do Paśnika. To tez immunolog.tylko pediatra przy okazji. Równiez szczepi.

Czy oni później prowadza ciąze. Przybycien ponoć nie. Wiem że do prowadzenia ciąży też będę potrzebować kogoś takiego. Boje się że z wy k ły lokalny gin nie podoła

@Lili81 aj dont noł,12maja mam wizytę i podchodzę do ostatniej próby na sterydzie.
@basiawol ja jestem z Mielca,mieścina 60km od Rzeszowa i tez nie mam problemow z zajściem w ciąże ale jestem pacjentka dr Przybycienia. Polecam lekarza, choć Jest specyficzny , ma różne humorki a co za tym idzie czasem nie przypadające innym do gustu uwagi :p ale uwierz, w naszym regionie nie znajdziesz innego lekarza ;) dzwon w poniedziałek ale muszę Cię zmartwić- bardzo długo się czeka na wizytę bo dr ma tyle pacjentek :( lekarz sprawdza podwozie od a do z , badania homornalne , immunologiczne w Krk , nawet badanie nasienia męża - pozostali ginekolodzy dla nas przypadków level hard to niestety „znachorzy”...

@olaa90 powiedz mi a czy masz juz na koncie po tych nie powodzeniach udaną ciążę? Własnie dzieki leczeniu u Tego lekarza. A powiedz mi przy ewentualnej ciąży poprowadzi? jak mówisz znachorzy nie poradzą tutaj.Mielec znam byłam kilka razy :)

Zaskoczyło mnie to wszystko. W koncu mam jedno dziecko ciąża bez problemowa. A teraz co się zmieniło??Zadzwonię w poniedziałek do Tarnowa poczekam ile trzeba byle pomógł.

@basiawol niestety nie. 1 ciąże poroniłam w kwietniu, druga w grudniu. Jego pacjentka jestem od stycznia tego roku;) niestety tyle trwała diagnostyka / histeroskopia bo przy okazji mam wadę macicy / konsultacja u immunologia. U mnie ewidentnie immunologia,ale niestety mam bardzo ograniczone pole leczenia bo choroby autoimunno w rodzinie i wątpliwy wynik swojego wyniku jednego ANA (ale niestety nie powtórzę go na razie bo od miesiąca mam nawracające oprychy i wynik wyjdzie sfałszowany ;) ) liczę na to,ze teraz Pomoże mi z lekami bo jeśli nie to niestety muszę znowu z rok zawiesić starania na $$$$$$ i inwestycje we wlewy.... nie będę się rozpisywała zbytnio bo wiem,ze poki co ni ogarniasz kochana, ja dopiero teraz po przeczytaniu setek stron na tym forum pewne kwestie dopiero rozumiem :) umów się na wizytę i spokojnie lekarz zleci Ci badania i znajdzie i na Ciebie złoty środek - tak wiec główka do góry. Ps zazdroszczę ,ze jesteś już mama [emoji8] a jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to on tylko robi to do bezpiecznego momentu i potem poleca swoich lekarzy :) na pewno dr Gawlik z Dębicy , słyszałam ze wysyła tez do dr Lozinskiego z Pro Famili :)

reklama
@olaa90 Aha. Oby znalazł się złoty środek. Na razie mimo wszystko spr genetykę chociaż wątpię no ale chcę wszystko zbadać. A powiedz mi czy on bierze pod uwagę badania wykonane gdzie indziej czy wszystkie zleca od początku u siebie. Teraz wiem jakie to szczeście być mamą nigdy Tego nie doceniałam. Chociaz mój trzylatek własnie urzadził armagedon w domu ale zamiast krzyczeń jestem szczęśliwa że go mam ale też chce zeby miał rodzeństwo.Boli mnie też jak ludzie wytykają palcami takie kobiety. Mam w rodzinie męża takie żmije nawet jedna potrafiła powiedziec że pewnie czymś nato zasłużyłam MASAKRA co za ludzie!!!

Do góry