reklama
marshia
Fanka BB :)
@monia0208 @matylda23 Wy to zaszalalyscie Ja się zastanawiałam czy 2x1 to nie za ostro , ale widzę, że nie
magda1208
magda1208
@iveo kciuki za dobrą betę
@magda1208 ale Ci dają popalić te szczepienia Serio wspolczuję. Oby efekt przynajmniej był.
Dziewczyny, które brały lamettę, miesiąc temu pytałam kuedy bralyscie, a teraz pytam jakue dawki? 1x1? 2x1?
@matylda23 @Porzeczka1234 @nafoczka @burczuś @matulkaa @Kwiatuszekk23 @czarna_mala @marzycielka81 ?
Bardzo bym chciała, ale nie wszystko od nas zależy. )))
iveo
@Marthi ja przed 33 dniem to testu wczesniej nie widzialam
Ale widzisz u Ciebie ciaza zawsze wygladala na mlodsza jak i u mnie a to bylo zle
@magda1208 ja sie latwo nie poddam tylko sie zastanawiam czy czasu nie trace na te szczepienia. A moze to akurat wielka pomoc dla mnie? Czas pokaze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale widzisz u Ciebie ciaza zawsze wygladala na mlodsza jak i u mnie a to bylo zle
@magda1208 ja sie latwo nie poddam tylko sie zastanawiam czy czasu nie trace na te szczepienia. A moze to akurat wielka pomoc dla mnie? Czas pokaze
magda1208
@Marthi ja przed 33 dniem to testu wczesniej nie widzialam
Sądze ,że pomoc ze względu na fakt że wielu dziewczyną się udało po szczepieniach.
Porzeczka1234
@iveo mi kreska ciwmnieje zawsze dopiero po ok 10 dni od cienia także spokojnie kochana dodam ze moje ciążę potencjalnie zdrowe i zatrzymywały się dopiero w późnym okresie beta zawsze dobrze rosła będzie dobrze zrób betę
@magda1208 kciuki kochana z OA współczuję problemów zdrowotnych mam nadzieję, ze twoje cierpienie będzie wynagrodzenie
@marshia 1x1 lamette dziewczyny tu duże dawki brały miałam 1 pęcherzyk Zofijkę
@magda1208 kciuki kochana z OA współczuję problemów zdrowotnych mam nadzieję, ze twoje cierpienie będzie wynagrodzenie
@marshia 1x1 lamette dziewczyny tu duże dawki brały miałam 1 pęcherzyk Zofijkę
reklama
iveo
Podziel się: