reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja biorę syntetyki i trochę metyli. Wcześniej jak nie wiedziałam o mthfr łykałam same metyle i było ok (b12 i kwas foliowy trochę powyżej normy), jak się dowiedziałam o mutacji to się przerzuciłam na same metyle, bo myślałam, że dlatego miałam te wit powyżej normy ale nie wyszło mi to na dobre, więc teraz mieszam Nie badałam poziomu ale czuję się ok, więc chyba działa@dżoasia czyli proponujesz syntetyki? A Ty co bierzesz?
martaha123
Wynik hcg 102,9. Pani niestety zrobiła hcg zamiast beta hcg. W sumie nie wiem jaka jest relacja w wynikach tego badania... no nic czas pokaże
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
Załączniki
dżoasia
wynik ładny, na pewno ciążowy Jeśli teścior pokazał wyraźną krechę, to myślę, że wartośc jest dużo wyższa niż te dotyczące poprzednich ciąż o których pisałaś A może masz możliwość podjechać gdzieś jutro na betę?Wynik hcg 102,9. Pani niestety zrobiła hcg zamiast beta hcg. W sumie nie wiem jaka jest relacja w wynikach tego badania... no nic czas pokaże
Porzeczka1234
@martaha123 trzymam kciuki za dalszy rozwój
@zosiak ja brałabym metyle mi z 8 w dwa miesiące spadło do 3,2 i całą ciążę takie miałam
Dziewczyny proszę Was o pomoc która leczyła się u Sachy jakie on jest? Ile kosztuje wizyta ile szczepienie? Co ile się do niego chodzi na te wizyty czy on stosuje acofil. Czy to ten śpiący lekarz?
@matulkaa ty kochana się u niego leczyłaś jeśli pamiętam? Jeśli nie rodzisz możesz mi napisać?
@matylda23 @Maciejka78 @bobasek1990 odzywać się dziewczyny jak się czujecie jak dzieciaczki ? Wy teraz jesteście siłą napędową dla przyszłych ciężarówek
@zosiak ja brałabym metyle mi z 8 w dwa miesiące spadło do 3,2 i całą ciążę takie miałam
Dziewczyny proszę Was o pomoc która leczyła się u Sachy jakie on jest? Ile kosztuje wizyta ile szczepienie? Co ile się do niego chodzi na te wizyty czy on stosuje acofil. Czy to ten śpiący lekarz?
@matulkaa ty kochana się u niego leczyłaś jeśli pamiętam? Jeśli nie rodzisz możesz mi napisać?
@matylda23 @Maciejka78 @bobasek1990 odzywać się dziewczyny jak się czujecie jak dzieciaczki ? Wy teraz jesteście siłą napędową dla przyszłych ciężarówek
martaha123
Dzoasia kreska wyraźna. Może nie bordo ale wyraźna.a dc to 38 bo u mnie owu po 21 dc. W zasadzie to nie czulam jakoś specjalnie kiedy była. Na monitoringach wcześniejszych 22-24 dc byla owu, a raz nawet 28 dc to było na aromku. Hcg powtórzę w poniedziałek.
matylda23
@martaha123 , trzymam kciuki za fasolkę !
@Porzeczka1234 , ja się w prawdzie nie leczyłam u dr Sachy,ale wiem,że leczy accofilem domacicznie i już przed owulką, czego nie popiera dr P. Pierwsza wizyta 200, kolejna 150zł.
Ja siedzę cicho,bo stresuje mnie brak ruchów. Tydzień temu Mała dawała czadu, a teraz jak dostanę jedno puknięcie na dzień,to jest super. I tak czekam, czekam..i się doczekać nie mogę. Poza tym to wzdęcia dokuczają. Ratowałam się naparami z kopru , ale dziś się dowiedziałam,że w ciąży nie bardzo,dopiero w 3trymestrze. Espumisan to placebo jak dla mnie. Do tego pobolewa mnie w pochwie, wcześniej czułam sporadyczne kłucia , a dziś pobolewania i nie wiem czy to normalne. Za półtora tygodnia połówkowe. Dziś zaliczyłam pierwszy zastrzyk clexane w ramię,bo moja lekarka na tym etapie w brzuch nie pozwala i bałam się,że będzie bardziej bolało,ale było spoko
@Porzeczka1234 , ja się w prawdzie nie leczyłam u dr Sachy,ale wiem,że leczy accofilem domacicznie i już przed owulką, czego nie popiera dr P. Pierwsza wizyta 200, kolejna 150zł.
Ja siedzę cicho,bo stresuje mnie brak ruchów. Tydzień temu Mała dawała czadu, a teraz jak dostanę jedno puknięcie na dzień,to jest super. I tak czekam, czekam..i się doczekać nie mogę. Poza tym to wzdęcia dokuczają. Ratowałam się naparami z kopru , ale dziś się dowiedziałam,że w ciąży nie bardzo,dopiero w 3trymestrze. Espumisan to placebo jak dla mnie. Do tego pobolewa mnie w pochwie, wcześniej czułam sporadyczne kłucia , a dziś pobolewania i nie wiem czy to normalne. Za półtora tygodnia połówkowe. Dziś zaliczyłam pierwszy zastrzyk clexane w ramię,bo moja lekarka na tym etapie w brzuch nie pozwala i bałam się,że będzie bardziej bolało,ale było spoko
reklama
magda1208
@martaha123 Kciuki.
Podziel się: