reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia mnie lekarz włączył leki dopiero po zaciążeniu. Mam nadzieję, że wystarczy. Też wpadłam do niego w wielkiej panice, płacząc prawie, że kolejnego dziecka nie chce stracić. Dziś idziemy na kolejną wizytę, zastanawiam sie coż dziś ciekawego moj profesor wymyśli :szok: Zaskakuje mnie za każdym razem, nigdy nie mogę być pewna tego co zrobi lub powie.

reklama
Dzieki Iris uspokoilas mnie troche. Ja chyba nerwowo wysiade jak tak dalej pojdzie:-p
Daj koniecznie znac co tam po wizycie, trzymamy mocno kciuki;-) A do kogo chodzisz?

Iris czekamy relacji z wizyty...
Misiejku bardzo dziękuje za Twoje słowa... Pawikow nie ma bo ja strasznie boje się wymiotować, i wstrzymuje jak tylko mogę... Po prostu ciagle mi nie dobrze :/
Gogac jesteś wielka !! Juz tak daleko jesteś :) a propos kogo to mamy w kolejce do kolejnego cudu na świecie ;) czyzbys była pierwsza kolejna...

Portia ja chodze do prof Jacka Wilczynskiego w Łodzi.
Alus ja też się pawikow boje puszczac, ale raz mnie jeden dopadł po parzonym siemieniu lnianym. Ledwo do łazienki zdążyłam. Mi tez bez przerwy niedobrze i caly czas głodna jestem a nic mi nie smakuje :(
A jak coś jem zdrowego np kasza gryczana to rośnie mi to w buzi ze ledwo jestem w stanie przelknac. Tosty sa pyszne ale zgaga piecze po nich :(

Ależ się Was miło czyta ;) Mnie też mdli praktycznie bez przerwy, ale ja się z tego cieszę jak głupia. Zagryzam śledzika pomarańczą, niech Maluchowi idzie w boczki :-D
Odebrałam dzisiaj posiew i nie mam żadnych bakterii, kamień z serca.
Portia podziel się, cóż to za polecanego lekarza znalazłaś?
Iris drżymy zatem z niecierpliwości co dzisiaj usłyszysz za rewelacje od tego lekarza - pesymisty :-)
Gogac no mnie też wychodzi, że teraz Ty jesteś pierwsza w kolejce :*

Ewa lekarz nazywa sie Andrzej Piotr Jaworowski i umowilam sie koniec koncow na 22 grudnia bo sie zwolnilo sie miejsce.
Z tego co przeczytalam to nie on stricte od bezplodnosci itp ale na trudnych przypadkach sie zna. Przejde sie...Przynajmniej bede miala kolejna opinie. A Przybycien prowadzi ciaze do konca czy ja cos pokrecilam?

Ehh ja w pierwszej ciazy zanim sie skonczyla, juz zdazylam miec smaki...Przez tydzien jadlam tylko twarozek z rzodkiewka, nic innego nie smakowalo:sorry:

Portia ja też bym nie zaryzykowała bez leków. Ja encorton zaczęłam brać od pozytywnej bety w 9dpo. ;-)I odradzam Ci witaminy B complex bo są słabiej wchłanialne niż osobno.

Iris pięknie!!! Kolejny rewelacyjny cud!!! Jak ja uwielbiam takie wiadomości:)

I chce Wam dziewczynki napisać że ja nadal biorę witaminę B12, nigdy nie miałam problemu z hemoglobiną ale teraz to w ogóle rewelacja bo mam ją na poziomie 14:-) Moje dziewczyny też morfologicznie super!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry