reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Portia mnie lekarz włączył leki dopiero po zaciążeniu. Mam nadzieję, że wystarczy. Też wpadłam do niego w wielkiej panice, płacząc prawie, że kolejnego dziecka nie chce stracić. Dziś idziemy na kolejną wizytę, zastanawiam sie coż dziś ciekawego moj profesor wymyśli :szok: Zaskakuje mnie za każdym razem, nigdy nie mogę być pewna tego co zrobi lub powie.

reklama
Dzieki Iris uspokoilas mnie troche. Ja chyba nerwowo wysiade jak tak dalej pojdzie:-p
Daj koniecznie znac co tam po wizycie, trzymamy mocno kciuki;-) A do kogo chodzisz?

Iris czekamy relacji z wizyty...
Misiejku bardzo dziękuje za Twoje słowa... Pawikow nie ma bo ja strasznie boje się wymiotować, i wstrzymuje jak tylko mogę... Po prostu ciagle mi nie dobrze :/
Gogac jesteś wielka !! Juz tak daleko jesteś :) a propos kogo to mamy w kolejce do kolejnego cudu na świecie ;) czyzbys była pierwsza kolejna...

Portia ja chodze do prof Jacka Wilczynskiego w Łodzi.
Alus ja też się pawikow boje puszczac, ale raz mnie jeden dopadł po parzonym siemieniu lnianym. Ledwo do łazienki zdążyłam. Mi tez bez przerwy niedobrze i caly czas głodna jestem a nic mi nie smakuje :(
A jak coś jem zdrowego np kasza gryczana to rośnie mi to w buzi ze ledwo jestem w stanie przelknac. Tosty sa pyszne ale zgaga piecze po nich :(

Ależ się Was miło czyta ;) Mnie też mdli praktycznie bez przerwy, ale ja się z tego cieszę jak głupia. Zagryzam śledzika pomarańczą, niech Maluchowi idzie w boczki :-D
Odebrałam dzisiaj posiew i nie mam żadnych bakterii, kamień z serca.
Portia podziel się, cóż to za polecanego lekarza znalazłaś?
Iris drżymy zatem z niecierpliwości co dzisiaj usłyszysz za rewelacje od tego lekarza - pesymisty :-)
Gogac no mnie też wychodzi, że teraz Ty jesteś pierwsza w kolejce :*

Ewa lekarz nazywa sie Andrzej Piotr Jaworowski i umowilam sie koniec koncow na 22 grudnia bo sie zwolnilo sie miejsce.
Z tego co przeczytalam to nie on stricte od bezplodnosci itp ale na trudnych przypadkach sie zna. Przejde sie...Przynajmniej bede miala kolejna opinie. A Przybycien prowadzi ciaze do konca czy ja cos pokrecilam?

Ehh ja w pierwszej ciazy zanim sie skonczyla, juz zdazylam miec smaki...Przez tydzien jadlam tylko twarozek z rzodkiewka, nic innego nie smakowalo:sorry:

Portia ja też bym nie zaryzykowała bez leków. Ja encorton zaczęłam brać od pozytywnej bety w 9dpo. ;-)I odradzam Ci witaminy B complex bo są słabiej wchłanialne niż osobno.

Iris pięknie!!! Kolejny rewelacyjny cud!!! Jak ja uwielbiam takie wiadomości:)

I chce Wam dziewczynki napisać że ja nadal biorę witaminę B12, nigdy nie miałam problemu z hemoglobiną ale teraz to w ogóle rewelacja bo mam ją na poziomie 14:-) Moje dziewczyny też morfologicznie super!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry