reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda zbija caly czas i ma przewaznie tak 37.3...ale wczoraj mu wyskoczyło 38 i spadlo do pol godz....nic nie zrobie.... Nie wiem czy jest sens się starac? Ehhh
Zapewne jelita cię bolą. W ciąży metabolizm wolniejszy wiec pewnie jelita obciążone ? Czujesz juz ruchy ?
my zaszlismy w cyklu po chorobie. zbijalismy goraczke i temp oscylowała ciut powyzej 37. a raz M chodził z temp 38st. kilka godzin (myslałam ze go zabije hihi). no i okłady na moszne (nie za bardzi zimne). jak bedziecie sie starac za ponad miesiac to juz tym bardziej wszystko bedzie ok:*

reklama
@roxie123 nigdy nie badałam zaraz po zastrzyku,bo się bałam wyniku. Wiedziałam,że co by nie wyszło,to i tak nie odstawie,więc nie chciałam się stresować. Badałam 4-5dni po podaniu i leukocyty miałam odrobinę ponad 10,więc już w normie jak dla ciężarnej :) ponoć mogą rosnąć do 20tys i to jest normalne

Ja te czarne robaczki mam w polu widzenia od lat, zaczęło się przy depresji albo wtedy je zobaczyłam po prostu dopiero :) morfologie i inne badania robię co 3-4tygodnie, a wcześniej co 2. 2 albo 3 razy miałam morfologie po accofilu i było okey zawsze

Mnie dwa razy na glucophage'u zdarzyło się że miałam ciemną plamę na środku oka, ale przeszło szybciutko. @roxie123 a kiedy się ostatnio odrobaczałaś? Może Ty oko powinnaś odrobaczyć [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja już po histero w domku, za tydzień jadę do Łodzi i zrobię CBA, IMK i aktywność NK w sumie ich koszt to raptem 880zł [emoji43] muszę nauczyć się dziergać na drutach, żeby uszyć sobie czarną kominiarkę do napadu na bank ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry