reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 ja jestem pewna , że to od tej cebuli. Wiesz co mi położna powiedziała , żeby kupić takie kropelki biogaia kupiłam wczoraj dałam 5 dziś tylko 3 żeby odrazu nie odstawiać jutro dam 1 i zaczęłam te masaże brzuszka bo poczytałam, że dobrze robić nawet jak kolka puści. Ja sądzę , że jej przeszło bo jest spokojna dziś bardzo. Ja uważam że najlepiej działa jak piję tą herbatę z koprem z hipa 3 razy dziennie .
Ja we wtorek idę do lekarza wczoraj kupiłam taki prezent dla mojej dr.

@Destino te masaże straszne wrrrrr

@Funia90 pytałaś o spacery tak my sopacerujemy na maxa wczoraj juz półtorej godziny pierwszy spacer był tydzień po narodzinach i trwał 15 min

reklama
@Ilis91 norma xD głównie w tej pierwszej... na obiad zjadłam marchewkę z rosołu reszta fuj[emoji23]umrę jutro zanim odbiorę ta betę
@czarna_mala widziałam widziałam [emoji16] powiem Ci że Łukasza też lubię ale Marta ze Szpakiem pojechali po bandzie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny miałyscie taką sytuację że pół godz po braniu tabletek zwymiotowalyscie i co wtedy te tabletki się nie wchłonely raz ok a jak będzie mi się to częściej zdarzało dzisiaj już nie wytrzymalam i skończyło się na WC i już mnie mdli znowu jak sobie radzic

@Ilis91 Jelena dobry głos ale zbyt pewna siebie to dobre w tym zawodzie ale aż przesadnie się chciała pokazać [emoji4] Szczygla lubię do posłuchania bo taki jest niecodzienny z tym ze nie głos programu wiadomo...odpadlo dużo lepszych od niego tyle ze on był jakiś . Dobrze ze Marta wygrała śmiali się z Michała a pierwszy jego program i proszę [emoji4] nie wiem ja gościa uwielbiam za ta jego inność [emoji16]

W prenatalu pisze ze imbir jest dobry... sama nie wiem nie wymiotowalam nigdy ale straszne mdłości miałam

@bobasek1990, @Ilis91 na mnie dzialal imbir. Ale musi byc swiezy. I nie od razu, tylko toche trzeba go pic. Potem wrzucalam do wszystkiego. Nigdy nie dopuszczalam do bycia glodna. Zawsze na stoliku byl banan w razie cos. Bralam letrox o 5.30 bo tak wstawal m. Na polspiocha i spowrotem spalam, wiec rano jak sie budzilam to od razu bananik. Z wymiotami umiem sobie radzic, bo jak zaczynam to nie przestaje wiec robie wszystko by ich nie bylo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha cwiczenie miesni kegla to taka troche trudna sprawa. Jak robisz siku i chcesz przerwac strumien to musisz zacisnac miesnie kegla. I tak sie je cwiczy, co prawda nie w trakcie sikania, tylko wszedzie lezac, stojac idac. Tego nie widac. Zaciskasz te miesnie i puszczasz i robisz takie powtorzenia kilka razy dziennie po 5-10 min. Z czasem coraz dluzej je zaciskajac. Jak jestes gdzies i chcesz siku, a nie mozesz zrobic i wstrzymujesz, to sa wlasnie cwiczenia miesni kegla. To tak najprosciej i obrazowo. A masarz krocza robisz fozycznie. Delikatnie masuje sie ruchami w ksztalcie litery u (od godz3-9) dolna przestrzen warg sromowych i skore miedzy wagina a odbytem. Potem wkladasz kciuki do dziurki, tak na max2 cm i delikatnie uciskasz w dol w strone odbytu. Jak zaczyna piec albo boli to trzeba przerwac. Masaz trwa od 5-10 min. Nie dluzej. I z czasem powinny sie zmiescic 4palce [emoji32] wtedy masz rozciagliwa ta przestrzen tak, ze 2/3 glowki sie miesci i udaje sie uniknac naciecia czy rozerwania podczas porodu. Sprawdzimy

Dziękuje za opis! Z meblem to już wszydsko wiem, myślałam ze są jakieś inne jeszcze ćwiczenia. Ten masaż to ciekawa jestem jak mocny musi być. Bo nie wydaje się to takie nieprzyjemne, a widzę ze jednak opisujecie ze nie jest to spa ;) No nic, pewnie dowiem się w swoim czasie.

@olaa90 ale ty masz tam pecherzyk zoltkowy. Trzeba poczekac. Byloby pusto jakby tego pecherzyka nie bylo.

@bertha oj to nie spa. Czasem naprawde bywa nieprzyjemnie. Wszystko ponaciagane i mysle, ze to tez swoje robi. A jednak po masazu tak sie tam rozluznia, ze az przyjemnie

Dziewczyny z tym imbirem to ostrożnie jak bierzecie leki przeciwzakrzepowe typu heparyna. Czytałam gdzieś, że niby powyżej 4g robi się niebezpiecznie, ale podobno wcale nieciężko to przekroczyć. Jak znajdę artykuł to podeślę :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Ilis91 norma xD głównie w tej pierwszej... na obiad zjadłam marchewkę z rosołu reszta fuj[emoji23]umrę jutro zanim odbiorę ta betę
@czarna_mala widziałam widziałam [emoji16] powiem Ci że Łukasza też lubię ale Marta ze Szpakiem pojechali po bandzie [emoji4]

Łukasz jest ode mnie z miasta ;) ze sulęcina ha ha

Witam dziewczyny ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry