reklama
@iveo, o prezentach to i ja mysle. Marza mi sie biale swieta
@pixi.nova to dobrze ze sie dzieje. Moja "kariera" zawodowa konczy sie z dniem porodu i troche o tym mysle. Teraz jednak Nataniel najwazniejszy.
@Roxi123 podziwiam za stalowe nerwy. Ja bym sprawdzila
@Ilis91 to czekamy na dobre wiesci
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@pixi.nova to dobrze ze sie dzieje. Moja "kariera" zawodowa konczy sie z dniem porodu i troche o tym mysle. Teraz jednak Nataniel najwazniejszy.
@Roxi123 podziwiam za stalowe nerwy. Ja bym sprawdzila
@Ilis91 to czekamy na dobre wiesci
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
@Ilis91 żebyś wiedziała , że mi sie nie spieszy [emoji4] jakoś zupełnie inne odczucia mam ... na nic nie mam wpływu także kresek nie wyczaruje a jak beda to piękny prezent imieninowo mikołajkowy [emoji4] beta i test to i tak jeszcze nic pewnego ale jak jest pozytyw to cieszy w jakiś sposób
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
magda1208
@Ilis91 Kochana trzymam kciuki musi się udać. Płaczę, ale to naturalne emocje muszą znaleźć ujście. Jest mi przykro, że ciągle pojawia się jakaś przeszkoda do spełnienia tego najważniejszego i największego marzenia. Zastanawiam się czy moja immunologia i cała reszta jest aż tak skopana.
Czy coś robię nie tak. Wiem, że każda z nas musiała przebyć niełatwą drogę często trudniejszą od mojej.Staram się jednak nie rozpamiętywać ponieważ to niczego nie zmieni nie cofnie czasu muszę być silna i nietracić nadzieji bo tylko wówczas spełnię swoje marzenie.
Czy coś robię nie tak. Wiem, że każda z nas musiała przebyć niełatwą drogę często trudniejszą od mojej.Staram się jednak nie rozpamiętywać ponieważ to niczego nie zmieni nie cofnie czasu muszę być silna i nietracić nadzieji bo tylko wówczas spełnię swoje marzenie.
roxie123
@magda1208 płacz kochana ;* wyrzuć z siebie to co boli ...
Wiem ze dasz radę...;* przyjdzie czas na każdą z nas ...
Jeszcze będziemy w pełni szczęśliwe
Wiem ze dasz radę...;* przyjdzie czas na każdą z nas ...
Jeszcze będziemy w pełni szczęśliwe
dżoł
@Destino jesli @ mi sie nie przesunie to taka kolejnosc:
29.11 histero
04.12 drugie szczepienie
starania
28.12 trzecie szczepienie
@magda1208 [emoji8]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
29.11 histero
04.12 drugie szczepienie
starania
28.12 trzecie szczepienie
@magda1208 [emoji8]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
Madziu zrobiłaś wszystko co mogłaś, wyciągnęłas rękę po dzieciaczka, a teraz wszystko w rękach Boga, życzę Ci cierpliwości i wiary, w dzisiejszym różańcu wspominałam Was wszystkie na początku tej niełatwej drogi aby ciążę były zdrowe.
Destino Ja mam narazie plan zrobić droznosc co dalej niemam już planu,dr P również.tzn on mi proponuję ivf z pgd ale ja raczej już myślę o kd
Destino Ja mam narazie plan zrobić droznosc co dalej niemam już planu,dr P również.tzn on mi proponuję ivf z pgd ale ja raczej już myślę o kd
@pixi.nova skarbie zupełnie nie ma za co cieszę się że jakoś zajełaś głowę pracą jak kolwiek to brzmi, ale po przerwie i wypłakaniu na pewno pomaga
reklama
czarna_mala
Dzięki dziewczynki, ja już nie rozpatruję moich strat, bo wylądowałabym w psychiatryku wypłakałam co swoje i zostawiłam za sobą. Skupiam się na szukaniu przyczyny rok temu w Wigilię odebrałam spadającą betę i po niej umówiłam się na szczepienie teraz czekam na ciążę po szczepieniach, bo póki co zielone światło od Paśnika dostałam, ale teraz endo nie współpracuje
@lamia78 @Avita co u Was?
@magda1208 jestem z Tobą [emoji8] życzę Ci takiego cudu, jakiego doznała bea25ta [emoji16] że Twój leniuszek pokaże się ładnie na usg z lekkim opóźnieniem [emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@lamia78 @Avita co u Was?
@magda1208 jestem z Tobą [emoji8] życzę Ci takiego cudu, jakiego doznała bea25ta [emoji16] że Twój leniuszek pokaże się ładnie na usg z lekkim opóźnieniem [emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: