reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 to sie bedziesz stresowac pol dnia biedna ;* no jeszcze tydzień i ani dnia wcześniej czekam do dnia @... nie chce mieć ciąży 3 dni jak ostatnio :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iveo, o prezentach to i ja mysle. Marza mi sie biale swieta

@pixi.nova to dobrze ze sie dzieje. Moja "kariera" zawodowa konczy sie z dniem porodu i troche o tym mysle. Teraz jednak Nataniel najwazniejszy.

@Roxi123 podziwiam za stalowe nerwy. Ja bym sprawdzila

@Ilis91 to czekamy na dobre wiesci

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 żebyś wiedziała , że mi sie nie spieszy [emoji4] jakoś zupełnie inne odczucia mam ... na nic nie mam wpływu także kresek nie wyczaruje a jak beda to piękny prezent imieninowo mikołajkowy [emoji4] beta i test to i tak jeszcze nic pewnego ale jak jest pozytyw to cieszy w jakiś sposób

@Ilis91 Kochana trzymam kciuki musi się udać. Płaczę, ale to naturalne emocje muszą znaleźć ujście. Jest mi przykro, że ciągle pojawia się jakaś przeszkoda do spełnienia tego najważniejszego i największego marzenia. Zastanawiam się czy moja immunologia i cała reszta jest aż tak skopana.
Czy coś robię nie tak. Wiem, że każda z nas musiała przebyć niełatwą drogę często trudniejszą od mojej.Staram się jednak nie rozpamiętywać ponieważ to niczego nie zmieni nie cofnie czasu muszę być silna i nietracić nadzieji bo tylko wówczas spełnię swoje marzenie.

@magda1208 płacz kochana ;* wyrzuć z siebie to co boli ...
Wiem ze dasz radę...;* przyjdzie czas na każdą z nas ...
Jeszcze będziemy w pełni szczęśliwe

Madziu zrobiłaś wszystko co mogłaś, wyciągnęłas rękę po dzieciaczka, a teraz wszystko w rękach Boga, życzę Ci cierpliwości i wiary, w dzisiejszym różańcu wspominałam Was wszystkie na początku tej niełatwej drogi aby ciążę były zdrowe.
Destino Ja mam narazie plan zrobić droznosc co dalej niemam już planu,dr P również.tzn on mi proponuję ivf z pgd ale ja raczej już myślę o kd

reklama
Dzięki dziewczynki, ja już nie rozpatruję moich strat, bo wylądowałabym w psychiatryku :) wypłakałam co swoje i zostawiłam za sobą. Skupiam się na szukaniu przyczyny :) rok temu w Wigilię odebrałam spadającą betę i po niej umówiłam się na szczepienie :) teraz czekam na ciążę po szczepieniach, bo póki co zielone światło od Paśnika dostałam, ale teraz endo nie współpracuje :)

@lamia78 @Avita co u Was?

@magda1208 jestem z Tobą [emoji8] życzę Ci takiego cudu, jakiego doznała bea25ta [emoji16] że Twój leniuszek pokaże się ładnie na usg z lekkim opóźnieniem [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry