Dziewczyny jeśli chodzi o witaminy moja dr twierdzi , ze właśnie wysoki kwas foliowy w organiźmie może powodować autyzm i ja go badałam w tej ciąży wyszedł lekko ponad normę 17 norma do 16 i dr. powiedziała , że ok bo brałam też fembion a on ma też zwykły kwas
@bentula dziękujemy za info w sprawie szczepień
@anetkruczek widzisz
Malinowski też raczej nie jest za metylami ale ja go w tej materi nie słucham tylko że ja koło 16 tygodnia ciąży brałam kwas + b12 , b 6 ale co 2 , 3 dni a homocysteina była 3,5 i tak całą ciążę
@Ilis91 przytulam kochana. Nie przejmuj się takie info szybko się roznosza niestety niektórzy nie wiedzą co to dyskrecja
@iveo nie pomogę nigdy nie badałam może za jakieś 3 miesiące to zrobię. Kochana myślę dziś o kruszku twojej siostry jak się czuje? Na jakim etapie teraz jesteś już się szczepiłaś wspieram
@mickey* mój też ma refleks i zrozumiał ostatnio , że po jedzeniu nie możne się od razu kłaść spać ,odpoczywać
@nafoczka i mamy mam zmartwienie bardzo ropieje malej jedno oczko od dziś i nie wiem czy czyścić solą i czekać czy jechać do lekarza? Niby przy wypisie mówili że tak może być ale wiecie jak jest