reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej już jestem [emoji4]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ja z pierwszą strata sobie w miare szybko poradziłam. Lekarz mi mówił że pierwsza ciąża u 75%kobiet jest stracona. Więc szybko mi przeszło ale za drugim czy trzecim już było ze mną źle... Sama się siebie bałam ... Ale naszczescie mam cudownego męża i siostry. Byłam też u psychologa. Po 3 latach zaszlam w ciążę i panicznie się bałam . Ale leki brałam odrazu i się udało

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

reklama
@czarna_mala Ja miałam mieć robioną w zeszły czwartek ale jeszcze brudziłam. Teraz się zastanawiam czy podejście lekarza bez znieczulenia jest normalne? Ja nie jestem jakas wielka panikara ale u denstysty jednak biore znieczulenie..
Zastanawiam sie czy w ogole isc jutro na ta histero czy nie zrobic jej w przyszlym cyklu w innym szpitalu ze znieczuleniem..

@Chocolateri to ja mam tak samo, zamykam się w sobie, z nikim nie chce mi się gadać (no chyba, że o invitro na forum ;) - żarcik). Każdy kto mnie pociesza, pociesza mnie tym, że mam dzieci. Marne to jednak pocieszenie, gdyż właśnie umarło mi kolejne dziecko :(. Jeszcze teraz ten czas najgorszy w roku zimno, ponuro...
Muszę odnaleźć jakiś sens w tym wszystkim i zbudować się na nowo.

@pixi.nova ja mialam w 13 dc. Nie wiedzialam, ze histeroskopie robia bez znieczulenia. Ja mialam na polnej. Nie musialam miec bety. Moja byla z usunieciem zrostow.

Locja mi bylo ciezko i musial minac czas zanim sie pozbieralam. Teraz juz jest ok

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala Ja miałam mieć robioną w zeszły czwartek ale jeszcze brudziłam. Teraz się zastanawiam czy podejście lekarza bez znieczulenia jest normalne? Ja nie jestem jakas wielka panikara ale u denstysty jednak biore znieczulenie..
Zastanawiam sie czy w ogole isc jutro na ta histero czy nie zrobic jej w przyszlym cyklu w innym szpitalu ze znieczuleniem..
Myślę że gdyby ten zabieg był bardzo bolesny w Pl od razu byś miała znieczulenie miejscowe lub ogólne. Nie zamartwiaj się.
Wyobraź sobie że tutaj przeprowadza się niemal wszystko na podaniu małej dawki morfiny i dwóch tabletek paracetamolu. Przeżyłam 3 punkcje jajników i nigdy więcej. Tak potwornie boli. Ten sam zabieg w Pl jest w znieczuleniu często ogólnym.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova kochanie, nie pisalam, bo nie mialam robionej wiec nie wiem. Moze dziewczyny wieczorkiem ci odpowiedza

@Lenka88 witaj

@Locja to szczescie, ze masz dzieci, a jednak w obliczu smierci kolejnego to bywa "slabe" pocieszenie. Teraz ciemno i zimno, ale tez czas zblizajacych sie swiat. Ja szukalam malych rzeczy zeby sie podniesc i zylam zgodnie z kalendarzem. I ten czas moze byc pozytywny i mozesz wlaczyc w to dzieci. Zbliza sie czas przygotowania wienca adwentowego. Mozna robic kartki swiateczne dla najblizszych i znajomych, powoli myslec o prezentach robionych, albo ozdobach choinkowych. Zawsze da sie cos wymyslic chocby po to by czas uplywal. A takie male zeczy z czasem ciesza. Wiem, ze teraz wolisz zaszyc sie z dala od ludzi, jednak przebywanie od czasu do czasu wsrod nich wpluwa pozytywnie i chroni przed depresja. Ja mialam psa i wiele razy chcialam zaszyc sie w domu, ale trzeba bylo psa wybiegac. Szlam do lasu na spacer wkurzona i ze lzami w oczach, a z kazdym krokiem wyciszalam sie i uspokajalam. Potem zaczynalam sie z nim bawic i wracalam nieco odmieniona i bardziej normalna, bo radosna to trudno tak okreslic. Gdyby nie pies, mozliwe, ze bym sie nie podniosla. Szukaj i nie boj sie szukac swojej drogi. A jak chcesz pogadac zawsze mozesz napisac na forum lub priva

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry