reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia patrzy chyba nie tylko w oczy co!! :p:D

@anetkruczek na razie grzeczne haha ale pewnie da popalić jak nie teraz to jako nastolatka na pewno

@pixi.nova ja miałam histero ale w znieczuleniu ogólnym. Ty masz diagnostyczną wprowadzaja kamere do środka i oglądają chyba nie ma czego się bać to co innego niż w szpitalu i na pewno inny sprzęt

@bea25ta na pewno je kupię jak się z stąd wydostane. Dziękuję za rady buziole

reklama
@marshia masz jego zdjęcie :D bo ciekawość jego wyglądu mnie zżera :D

Pokażę Ci w następny weekend ;). Jeszcze się okaże, ze tu jakaś jego rodzina, koleżanka.... doniesie mu, on od razu zorientuje się która to ja (pacjentek z 4 poronieniami nie ma przeviez na pęczki) i będzie ubaw ;) Co innego heszki, heheszki, uśmieszki, niedopowiedzenia, co innego czarno na białym ;) Poza tym tak na serio tu nawrt nie tylko o wygląd idzie. Ale o empatyczne podejście. O żarty, uśmiech, pozytywne nastawienie, delikatność i całą otoczkę. A przede wszystkim otwartą głowę i wiedzę, z której chce korzystać.
@Porzeczka1234 no ja mu ostatnio powiedziałam, ze cieszę się, ze tego zabiegu udało się uniknąć, bo wole jak mi patrzy w oczy rozmawiając ze mną, chociaż rozumiem tez ze jego praca polega na czyms innym ;) przy samym wyjściu ze szpitaka powiedziałam, ze chętnie bym go wyściskała za jego pobłażliwość dla mnie, mojego upierdliwego drążenia tematu i desperacji :) Ale wiem, ze nie wypada, wiec nie będę go stawiać w dziwnej sytuacji ;) I tak to się on ze mną ma ;) ;) ;) Trochę śmiechu na pewno :) :) :)
@Locja skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Pokażę Ci w następny weekend ;). Jeszcze się okaże, ze tu jakaś jego rodzina, koleżanka.... doniesie mu, on od razu zorientuje się która to ja (pacjentek z 4 poronieniami nie ma przeviez na pęczki) i będzie ubaw ;) Co innego heszki, heheszki, uśmieszki, niedopowiedzenia, co innego czarno na białym ;) Poza tym tak na serio tu nawrt nie tylko o wygląd idzie. Ale o empatyczne podejście. O żarty, uśmiech, pozytywne nastawienie, delikatność i całą otoczkę. A przede wszystkim otwartą głowę i wiedzę, z której chce korzystać.
@Locja skąd jesteś?
Hahaha mój szwedzki lekarz jest też cudowny i uwielbiam go za optymizm. Zawsze ma aktorski, szeroki uśmiech na twarzy i mówi " teraz na pewno się uda!" .
Ja pytam o diagnostykę a on , że przecież jest super bo ja zachodze w ciążę [emoji1] więc po co diagnostyka. [emoji23] Przecież teraz na pewno się uda!

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia a to ja myślałam że tu głównie o wygląd się rozchodzi sprawa i myślę hmmm jaki gust ma marshia czy typ agenta 007 czy może bardziej brat pitt albo jednak Johny Deep ale w wersji Jacka :D

@Porzeczka1234 no nastolatki potrafią pokazać to i owo hihi

@Porzeczka1234 Ja mam właśnie w szpitalu tą histeroskopie w Warszawie nie w klinice. Jednak tam mają jakiś mały histeroskop alfa i przy jego użyciu nie znieczulają.
No nic dziewczyny nie truję juz tymi pytaniami. Muszę się zdecyodwać co robić.
Z jednej strony nie sądze, żeby wysyłali mnie na coś co teoretycznie nie jest do wytrzymania a z drugiej wiem, że właśnie w Poznaniu na Polnej każdą znieczulają.. stąd moje obawy.
Może to inny sprzęt?

reklama
Do góry