reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki dziewczyny,ja juz meza nie pytam o zdanie jade do Lodzi,pracuje w koncu i mam swoje pieniadze on twierdzi nasze ok ale w tym wypadku nie bede pytala o zdanie i wydam ile trzeba na badania,dziecko jest bezcenne,a ze on nie wierzy juz ze sie uda to trudno ja tam jeszcze walcze bo taki mam charakter.
Poleci mi ktoras preparat koenzym q10 jakiej firmy i dawka czy ma zbaczenie?

reklama
@Maciejka78, ja okolo 4mc mialam w nocy takie jakby drętwienia, mrowienia czy niewiadomo co. Potem minęlo. Dr mowila, ze to rosnaca macica uciska (cos tam) i utrudnione są odplywy od nóg.
@Porzeczka1234, magnezu tez mam juz nie brac.
O widzisz ja już zmniejszyłam do 2 dziennie zobaczymy co powie moja dr czy już rzucić magnez całkowicie. Ile Ci się ta szyjka skróciła albo ile ma mówiła Ci coś dr?

O widzisz ja już zmniejszyłam do 2 dziennie zobaczymy co powie moja dr czy już rzucić magnez całkowicie. Ile Ci się ta szyjka skróciła albo ile ma mówiła Ci coś dr?
Nie pytałam nawet. Najpierw przy wywiadzie mowilam o tym wieczornym twardnieniu brzucha i mowila, że jesli to "prawdziwe" skurcze (co na tym etapie jest u mnie korzystne) to szyjka powinna juz się cos skrócic. No a jak wlozyla palce do badania to sama nawet poczulam, że sie skrócila, bo nie czulam oporu ani dyskomfortu jak całą ciążę. Mała dobrze ulozona, glowkowo podluznie, ale jeszcze nie nisko.
A Ty ile po porodzie masz brac clexane? Tez 6 tyg?

Troszkę się spóźniłam ;(
Z okazji dnia dziecka utraconego :(

1508279302-aaaaaa.jpeg

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@kas rls to takie dziwne uczucie nog ze mimowolnie musisz nimi ruszyc jak jazda na rowerze dosc upierdliwe.

@Maciejka78 ja bralam asmag 1dziennie jak dalej mialam skorcze lub latanie powieki zaczelam brac 2na noc i 1 rano dlatego ze z kawy nie zrezygnowalam

@Porzeczka1234 rozszyfrowalas mnie . jak mi cos dolega to musze sama to jakos zniesc.

@marshia mam nadzieje ze jestes juz oczyszczona i wolna. Tez pedzilam do przodu z mysla jak z tego nic nie bedzie zakonczyc otrzepac i myslec co dalej.

Troszkę się spóźniłam ;(
Z okazji dnia dziecka utraconego :(

1508279302-aaaaaa.jpeg

2008 pierwszy aniołek
emoji1356.png

2013 drugi aniołek
emoji1356.png

2015 trzeci aniołek
emoji1356.png

2016 czwarty aniołek
emoji1356.png

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Jak to do mojej rodziny pasuje... Moja córka miałaby 5-tkę rodzeństwa;( Byłaby siostrzyczką;(
Boju dziewczyny mamy już na forum ponad 5,5 tyś stron:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Nie pytałam nawet. Najpierw przy wywiadzie mowilam o tym wieczornym twardnieniu brzucha i mowila, że jesli to "prawdziwe" skurcze (co na tym etapie jest u mnie korzystne) to szyjka powinna juz się cos skrócic. No a jak wlozyla palce do badania to sama nawet poczulam, że sie skrócila, bo nie czulam oporu ani dyskomfortu jak całą ciążę. Mała dobrze ulozona, glowkowo podluznie, ale jeszcze nie nisko.
A Ty ile po porodzie masz brac clexane? Tez 6 tyg?
Kasiu dobrze, że głowka wysoko bo jak moja szyjka miała cała ciąże 11mm a na końcu 8mm to zobacz na linijce ile to jest :) i gdzie mógł być wtedy Wikuś :) pogłaskaj ją od nas :*

Jak to do mojej rodziny pasuje... Moja córka miałaby 5-tkę rodzeństwa;( Byłaby siostrzyczką;(
Boju dziewczyny mamy już na forum ponad 5,5 tyś stron:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
burczuś a ty pamiętasz na, której stronie zaczynałyśmy?? ty ciut koło mnie ehhhh...
Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
Zaczynałam tak jak wy, przetrwałam i jestem z Wami tyle lat, tyle sie pozmieniało ale niech wam to doda dużo wiary i siły, że jeszcze wszystko może być inaczej :*

Dzięki @nafoczka :* poród coraz bliżej:D w nocy bolą mnie kosci udowe przy pachwinach, wiec pewnie sie pomalu rozchodzą.
P.s odnajdz swoj pierwszy post to się wyswietli na ktorej stronie
@bertha, miałas rację, wczoraj wieczorem myslałam, ze zadrapę się wkolo pępka i nawet jakby cierpla mi skóra, smarowalam co chwile dla ulgi, a dzis rano kilka rózowych wgłębień. Trzeba bedzie po ciąży cos myslec :)

reklama
Dzięki @nafoczka :* poród coraz bliżej:D w nocy bolą mnie kosci udowe przy pachwinach, wiec pewnie sie pomalu rozchodzą.
P.s odnajdz swoj pierwszy post to się wyswietli na ktorej stronie
@bertha, miałas rację, wczoraj wieczorem myslałam, ze zadrapę się wkolo pępka i nawet jakby cierpla mi skóra, smarowalam co chwile dla ulgi, a dzis rano kilka rózowych wgłębień. Trzeba bedzie po ciąży cos myslec :)
mówisz i masz :D w/w
a właśnie kupiłaś sobie wkładki laktacyjne takie wielorazowe do prania, one sa zdecydowanie lepsze niz takie "papierowe"?

Do góry