reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek Kochana nikomu nic nie wróżę jestem daleka od tego . Odniosłam się tylko do waszych wpisów odnośnie wagi. Ja osobiście dobrze czułam się jak miałam 53-54 kg przy 168 cm wzrostu. Po 30 jednak mój metabolizm zupełnie uległ zmianie.:):)

reklama
@magda1208 wiem wiem kochana to był żart z mojej strony z wróżeniem chociaż naprawdę pewnie bym się cieszyła z tych 50 paru kilo ty bardziej jeżeli byłby to efekt ciąży :D

@marshia załamałam się teraz o_O i to jest jeden immunolog na te dwie kliniki o_O ?

Ja wazylam 49 jak mialam 19 lat.
W zeszlym roku ok 54 jak cwizczylam ,a potem na wiosne ta ciaze zaczynalam z waga ok 56 kilo bo od roku nie cwiczylam wiec sie przybralo ale i tak nie bylo widac,wczensiej bylam po prostu bardziej jedrna.

@Porzeczka1234 a tak z ciekawosci jakie masz aptt?
Ja w marcu przed ciaza i po 2 poronieniu mialam 30,8 sek.
Potem z kazdym badaniem mi to schodzilo nizej.

Dziewczyny mam pytanie moja kolezanka odebrala wynik histopatologiczny z takim opisem:
Pozostalosci doczesnej z ogniskowa martwica.
Wie ktoras z Was co to moze znaczyc?jakis stan zapalny?
Ona nie chodzila dlugo z obumarla ciaza ,max tydzien a byl to 6/7 tydzien.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ja to robiłam teraz po 2 poronieniach :) wynik miałam jakoś w maju , u niej nikt tego wczesniej nie badał ją po prostu stopniowo wszystko bolało ale nie zwracała na to uwagi do czasu aż zaczęły jej drętwieć ręce . I poszła do specjalisty zeby jej coś dał na stawy bo myslała że ma niedobory czegos a on jej dał badania pod kątem tocznia a później na toczeń jak one źle wyszły

A ja mam ok 164 wzrostu i miałam w podstawówce gim 40 kg póxniej w liceum 45 kończąc 48 w Uk spadłam do 46 a teraz waze po powrocie do domu 50/52 hormony + regularne jedzenie ale czuje się teraz dobrze nie sterczą mi kostki jak wczesniej :)

@anetkruczek nie wiem. To jest tylko 1 przychodnia z 1 lekarzem dla dorosłych na cały Wrocław. Czy on 1 obskakuje i dorosłych i dzieci w tej drugiej placówce nie wiem.
Ale pozostaje mi powtarzać wszystko prywatnie teraz :(

anetkruczek - o cholera, ja chyba przy 39 bym umarła ;p Twój to ma dobrze, jak piórko Cię mógł podrzucać :D
Mój na te moje 45 narzeka czasem ze niy chudzinka a nie taka lekka jednak;p

marshia ja bym chciala te 50 wazyc.... marzeniaaaaaaa ;)

@Marthi ja tez bym chciała 50 ;) ;) ;) ale 10 to ja już na bank nie schudnę, żeby wrócić do wagi z podstawówki ;)

Co z tym histero? Zwykły internista Mize mi dać skierowanie? Bo idę dobstarego dziada niesympatycznego, na pewno nawet nie wie co to histeroskopia.....i nue wiem co ma wpisać w ogole na skierowaniu. HELP

reklama
Do góry