reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek Kochana nikomu nic nie wróżę jestem daleka od tego . Odniosłam się tylko do waszych wpisów odnośnie wagi. Ja osobiście dobrze czułam się jak miałam 53-54 kg przy 168 cm wzrostu. Po 30 jednak mój metabolizm zupełnie uległ zmianie.:):)

reklama
@magda1208 wiem wiem kochana to był żart z mojej strony z wróżeniem chociaż naprawdę pewnie bym się cieszyła z tych 50 paru kilo ty bardziej jeżeli byłby to efekt ciąży :D

@marshia załamałam się teraz o_O i to jest jeden immunolog na te dwie kliniki o_O ?

Ja wazylam 49 jak mialam 19 lat.
W zeszlym roku ok 54 jak cwizczylam ,a potem na wiosne ta ciaze zaczynalam z waga ok 56 kilo bo od roku nie cwiczylam wiec sie przybralo ale i tak nie bylo widac,wczensiej bylam po prostu bardziej jedrna.

@Porzeczka1234 a tak z ciekawosci jakie masz aptt?
Ja w marcu przed ciaza i po 2 poronieniu mialam 30,8 sek.
Potem z kazdym badaniem mi to schodzilo nizej.

Dziewczyny mam pytanie moja kolezanka odebrala wynik histopatologiczny z takim opisem:
Pozostalosci doczesnej z ogniskowa martwica.
Wie ktoras z Was co to moze znaczyc?jakis stan zapalny?
Ona nie chodzila dlugo z obumarla ciaza ,max tydzien a byl to 6/7 tydzien.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ja to robiłam teraz po 2 poronieniach :) wynik miałam jakoś w maju , u niej nikt tego wczesniej nie badał ją po prostu stopniowo wszystko bolało ale nie zwracała na to uwagi do czasu aż zaczęły jej drętwieć ręce . I poszła do specjalisty zeby jej coś dał na stawy bo myslała że ma niedobory czegos a on jej dał badania pod kątem tocznia a później na toczeń jak one źle wyszły

A ja mam ok 164 wzrostu i miałam w podstawówce gim 40 kg póxniej w liceum 45 kończąc 48 w Uk spadłam do 46 a teraz waze po powrocie do domu 50/52 hormony + regularne jedzenie ale czuje się teraz dobrze nie sterczą mi kostki jak wczesniej :)

@anetkruczek nie wiem. To jest tylko 1 przychodnia z 1 lekarzem dla dorosłych na cały Wrocław. Czy on 1 obskakuje i dorosłych i dzieci w tej drugiej placówce nie wiem.
Ale pozostaje mi powtarzać wszystko prywatnie teraz :(

anetkruczek - o cholera, ja chyba przy 39 bym umarła ;p Twój to ma dobrze, jak piórko Cię mógł podrzucać :D
Mój na te moje 45 narzeka czasem ze niy chudzinka a nie taka lekka jednak;p

marshia ja bym chciala te 50 wazyc.... marzeniaaaaaaa ;)

@Marthi ja tez bym chciała 50 ;) ;) ;) ale 10 to ja już na bank nie schudnę, żeby wrócić do wagi z podstawówki ;)

Co z tym histero? Zwykły internista Mize mi dać skierowanie? Bo idę dobstarego dziada niesympatycznego, na pewno nawet nie wie co to histeroskopia.....i nue wiem co ma wpisać w ogole na skierowaniu. HELP

reklama
Do góry