reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
:(:( kochana kiedy jakaś wizyta??? przykro mi, że takie endo masz wredne bedzie dobrze trzeba je tylko podrasować ściskam Cię bardzo mocno i głowa mi tu do góry walczymy dalej
Moje postanowienia są długie, nie wiem czy chcecie to czytać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxie123 mi się dziś rozkręciło dopiero - 32 dzień. Może u Ciebue tez dziś ruszy :)
Na 9 i 10 dc jestem umówiona na podgladniecie czy pęcherzyk jest i czy jedt się o co starać w tym cyklu :)
W związku z okresem - czy acard bierzecie tez podczas okresu??? Czy odstawiacie na te dni? Ja dziś nie wzięłam tabletki na wszelki wypadek, żeby mnie przysłowiowa krew całkiem nie zalała ;)
@Marthi Ty chyba pytałaś o gluco - tak - jedt na receptę tylko.
Ja nie odstawiam na @ acardu i nie zalewa mnie :) ale moze kazdy ma inaczej :)

Moje postanowienia są długie, nie wiem czy chcecie to czytać [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
chcemy :)

@czarna_mala co Ty chcemy tyle czekałam na twój mrl a teraz tu mi tajemnice robisz :D:D

@bertha kiedy wyniki biopsji? A ty robiłaś mrl w tych badaniach? Bo nie pamiętam
nie, mrl nie robilam, bo tam nie mieli tego w ofercie. musalabym sie wybrac w inne miejsce. na razie poczekam na te wyniki, moze jeszcze sie zdecyduje na mrl pozniej.

Wyniki w tym tygodniu, licze ze w środę będą..

@roxie123 ja bym Ci radziła mierzyć temp. Tam bardzo wyraźnie widać kiedy ten skok i owu. A jak masz 20 dnia to szkoda 14go płacić za to żeby Ci powiedział że nie ma
Ja też miałam super regularne okresy 28 dni a po poronieniach właśnie tak jak pisze
@kas90 znam osoby co rodziły na Kopernika. Warunki tam nie są super komfortowe bo klinika stara natomiast jak coś się dzieje mają najwyższy stopień referencyjnosci i najlepszych lekarzy

Czesc dziewczyny wrocilismy wczoraj z gor od Babci.
W pt w Wawie bylismy i wracalismy rano w sobote takze weekend dal mi troche w kosc ale tylko do listopada i juz nie bede pracowac[emoji4]a jesli juz to rzadko[emoji5]
Bylam dzis na badaniach na czczo rano ,morfologie i mocz zlecil mi gin a ja doplacilam do :
Tsh
Crp (bo jeszcze nie mialam badanego w ciazy)
Aptt,fibrynogen i d-dimery i mam pytanie bo ostatnio robilam ta krzepliwosc 3 tyg temu i teraz nie wiem robic przed kazda wizyta?
Ogolnie najdrozsze sa te d-dimery bo reszta to po ok 10-15 zl.
I nie wiem czy robic co 3 tyg czy co 6 mi wystraczy[emoji4]

@Destino jak u Was?jak sie czujecie?
Twoj sposob dziala u mnie gdzies od tygodnia[emoji8]

@czarna_mala pisz tu szybko[emoji4]

@nafoczka pewnie ,ze czekamy na relacje,to juz wrociliscie,ja myslam ,ze na dluzej jedziecie[emoji4]

@pixi.nova cholerko jedna odezwij sie bo Cie znajde[emoji4]

@roxie123 twoja @ jest okropna wredota!!![emoji53]
Tobie sie wydluzyly cykle po poronieniach a mi sie skrocily i w sumie sie cieszylam bo szybciej byla nowa szansa tyle tylko ,ze to byl efekt slabego progesteronu

Dziewczyny mam nadzieje,ze sie nie pogniewacie[emoji4]
Chcialam Wam powiedziec ,ze od tyg mniej wiecej sposobem Destino czuje jak dzidzi sie przesuwa,kilka dni temu dostalam pierwszego jakby kopa,a teraz zaczynaja pojawiac sie coraz czesciej [emoji7]
Zycze kazdej z Was tego uczucia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas gdzies na forum jest o porodach w krakowie i dziewczyny pisaly o rodzeniu na kopernika. Ponoc odsylaja z izby przyjec do innych szpitali jesli nie ma sie gina z kopernika i nic sie nie dzieje. Poszukaj i poczytaj.

Dzis pbudzilam sie z brazowa krwia wiec specjalnie sie nie stresuje. Ale bedziemy duzo lezec. Pozatym maly kopie matke i czuje juz bez rak na brzuchu [emoji7] wiec spokojna jestem

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry