Enya super że już jesteś
, mam nadzieje,że uda Ci sie wiecej teraz wypoczywać, chociaz niedługo 1 września, pewnie Alutkę do szkoły bedzie odprowadzac ?
Dziewczyny juz wkleiły link do tych pasków ale powiem Ci ze są do dupy, nie zmieniają koloru nic a nic, a w sumie powinny chociaz na ten 5,5 ph. Ja postanowiłam zakupic te o których Karola pisały, tyle ze w zadnym rosmanie nie moge znaleźć, ale sa w necie, np apteka gemini ma fajne ceny..
Tylko lipa bo dwie sztuki kosztuja 11zł:-(
Mimi mi ta Twoja beta na serio zwiastuje bliźniaki ;-), u mnie rosła tak około 100% co 48, a powyżej 6000 rośnie juz znacznie wolnej , tak 60 % , wiec sie w razie czego nie denerwuj, jak będziesz jeszcze robic.
A wizytę kiedy masz ?
Co do glucophage, to mi gin chciał juz odłożyć , ale biore tak jak zleca jerzakowa, przynajmniej tak zleciła Madzi, dziewczynie z naszego forum, ktora juz urodziła.
Czyli do 32 tyg. Ja jednak biorę w dużo mniejszych dawkach niż ona.
do 14 tyg brałam 2x500, potem 2 x425 ( tabletkę 850 dzielniłam na pol), a od 24 tyg biorę raz dziennie 500, potem około 30 zmienie na 250.
Zreszta wczoraj robiłam to obciazenie z glukozą, zobacze czy mi sie cukrzyce ciążowa nie przyplątała tfu tfu..
wtedy pewnie jakos trzeba bedzie modyfikowac te leki.