reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 mam podobnie ,zawsze sobie mowilam ,ze corcia bedzie miala imie prawie po mamusi hehe Anna i Joanna[emoji5]
Ukladaj,ukladaj bo jeszcze troszke i na prawde sie pojawi Wasz skarb[emoji5]
@Gabiś marza mi sie takie ciemne wloski u mojej dzidzi[emoji5]Blanka jest na prawde przesliczna[emoji4][emoji7]

@Porzeczka1234 ja znow nie moge sie opanowac wieczorem[emoji4]i slodycze u mnie tez sa codziennie,a lody obowiazkowe juz[emoji1]
Dam fotke jak tylko sie ubiore hehe bo poki co sie chlodze prawie na golasa[emoji16]jestes na watku ze zdjeciami?

@bea25ta mowisz ,ze wypocisz heheh[emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ale wam zazdroszczę tych maluszków i brzuszków ja to bym mogła 100 przytyć żeby tylko mieć malenstwo:)
P.s. moja siostra przytyłam 30 kilo w ciąży i do roku chuda jak patyk wszystko zrzuciła także będziecie się po martwic:)) pozdrawiam

@Funia90 nie ma problemu kochana mam zapytanie. Ty taka lodziara :p czy jadłaś lody Haagen-Dazs my dziś kupiliśmy w tesco cena masakra jak na lody 500 ml 22 czy 24 zł ale kupiłam bo były orzechowe a takie lubię a teraz trudno dostać. Te lody są po prostu pyszne jedliśmy z mężem z zachwytem i mamy na jutro jak masz możliwość spróbuj a smaki to serniczkowe, ciateczkowe, brownie itd pewnie wypróbuję inny smak

@Funia90 nie ma problemu kochana mam zapytanie. Ty taka lodziara :p czy jadłaś lody Haagen-Dazs my dziś kupiliśmy w tesco cena masakra jak na lody 500 ml 22 czy 24 zł ale kupiłam bo były orzechowe a takie lubię a teraz trudno dostać. Te lody są po prostu pyszne jedliśmy z mężem z zachwytem i mamy na jutro jak masz możliwość spróbuj a smaki to serniczkowe, ciateczkowe, brownie itd pewnie wypróbuję inny smak

Och, te lody są naaaaaajlepsze!! uwielbiam!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Gabiś Mała cudna .
@Roxie123 Nic ciekawego się nie dzieje . Dzisiaj wyskoczyłam na zakupy i spotkałam moja Panią ginekolog zapytała jak tam odpowiedziałam ,tak samo jak tobie i dodałam że czekamy .
@Kas90 Płacz to w naszym przypadku uzasadnione toczymy długą i ciężką batalię o ten mały cud.
@Porzeczka1234 Żarłoczek z ciebie .
@Czajak Kochana głowa do góry będzie dobrze.
@Bertha Trzymam kciuki.
@Burczuś Udanego wypoczynku.

reklama
@Porzeczka1234 szczerze mowiac widzialam je kiedys ale nie kupilam ,aleee skoro polecasz to zakupie[emoji5]jak bedziecie w Kato to polecam istne lody rzemieslnicze,to jakby obok rynku,sa pyszne i w ciazy bez kolejki mozna,bo tam nieraz na pol h stania:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry