reklama
Funia90
Fanka BB :)
pixi.nova
Funia90
@Marthi co lekarz to opinia,mi gentyczka napisala opinie ,ze mam brac heparyne na podstawie wlasnie mthfr.
Jestem ciekawa co nowa gin powie[emoji4]trzymam kciuki[emoji5]
@pixi.nova latwo nie jest tak lezec ,ale czego sie nie robi dla dzidzi[emoji5]
Tez budujemy domek,ale jeszcze sporo przed nami,a tak moznaby polezakowac w ogrodzie ehh rozmarzylam sie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestem ciekawa co nowa gin powie[emoji4]trzymam kciuki[emoji5]
@pixi.nova latwo nie jest tak lezec ,ale czego sie nie robi dla dzidzi[emoji5]
Tez budujemy domek,ale jeszcze sporo przed nami,a tak moznaby polezakowac w ogrodzie ehh rozmarzylam sie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
bertha
Nie mialam stymulacji. to byl pierwszy cykl po nieudanym IVF, takze teraz odpoczywam od stymulantów.Kochana a Ty stymulowałaś ten cykl?
Bo oprócz mnie chyba @dżoł stymulowała,ale też kicha:/
Dzień dobry dzewczynki
Czekam teraz jak na szpilkach na wyniki wymazów, bo w przyszlym tygodniu mam robic histeroskopie.. a jak beda wyniki zle, to wszystko przesuwa sie o miesiac - a co za tym idzie, rowniez o koeljny miesiac przesuwa sie kolejne IVF.
Gdzie tam za pozno. ja wciaz walcze o swoje pierwsze bobo, a w tym roku 36 stuknie.Nafoczka zdrowka dla Was.
Pixie.nova ja poronilam tak jak Ty dwa razy i tez przed swietami. Rozumiem co czujesz.
Bertha szkoda ze nie udalo sie.
Ja nadal mam dola i juz przestalam wierzyc, ze sie uda. Moze po prostu 36 lat to juz za pozno.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
HSG to droznosc - raczej bez narkozy.
Histeroskopia - to zagladanie kamerka do macicy i ewentualnie usuniecie jakis polipow, przegrod, jesli takowe napotkają. Zazwyczaj pod narkoza.
@Porzeczka1234,@agatush [emoji8][emoji8]
U nas dobrze ciagle bym teraz spala i spala. Zostalo Nam 2 tyg.do CC. Teraz widze jak to zlecialo.
Roxie jeszcze niedawno ja tez tak chodzilam po domu i patrzylam na pusty pokoik dziecka i plakalam ze moze zawsze taki zostanie teraz jest juz umeblowany i przygotowany dla Malego.
Juz niedlugo u Ciebie i kazdej staraczki beda II kreseczki a pozniej sliczne dzidziole. Wiem ze latwo mi teraz mowic ale bardzo w to wierze.
@nafoczka zdrowka dla Was [emoji8]
W koncu musi sie poprawic.
@kas90 jaka stopka super [emoji3]
Agatush Tobie mowia ze nie wygladasz na corke a mi caly czas ze nie wygladam na syna [emoji23]
@bentula , @Teczowa89 jak sie czujecie?
@Destino dobrze ze u Was ok [emoji8]
U kogos zawsze to wszystko wyglada tak fajnie. Chociaz ja mam teraz wymarzona ciaze,prawie zadnych dolegliwosci od poczatku. Jedyne co to strach przed kazda wizyta ale on niestety jest u nas normalny.
U nas dobrze ciagle bym teraz spala i spala. Zostalo Nam 2 tyg.do CC. Teraz widze jak to zlecialo.
Roxie jeszcze niedawno ja tez tak chodzilam po domu i patrzylam na pusty pokoik dziecka i plakalam ze moze zawsze taki zostanie teraz jest juz umeblowany i przygotowany dla Malego.
Juz niedlugo u Ciebie i kazdej staraczki beda II kreseczki a pozniej sliczne dzidziole. Wiem ze latwo mi teraz mowic ale bardzo w to wierze.
@nafoczka zdrowka dla Was [emoji8]
W koncu musi sie poprawic.
@kas90 jaka stopka super [emoji3]
Agatush Tobie mowia ze nie wygladasz na corke a mi caly czas ze nie wygladam na syna [emoji23]
@bentula , @Teczowa89 jak sie czujecie?
@Destino dobrze ze u Was ok [emoji8]
U kogos zawsze to wszystko wyglada tak fajnie. Chociaz ja mam teraz wymarzona ciaze,prawie zadnych dolegliwosci od poczatku. Jedyne co to strach przed kazda wizyta ale on niestety jest u nas normalny.
reklama
iveo
@Destino cieszę się że mimo wszystko OK. Zawsze się martwię jak się dłużej nie odzywasz ale bardzo wierzę w Twojego maluszka.
Ja po wizycie u nowego lekarza. Nic nie każe badać bo twierdzi że wszystko mam ok. Sugeruje dalej próbować odradza szczepienia. Chyba pójdę do trzeciego bo nic z tego nie wiem
Może Milewicz?
Ja po wizycie u nowego lekarza. Nic nie każe badać bo twierdzi że wszystko mam ok. Sugeruje dalej próbować odradza szczepienia. Chyba pójdę do trzeciego bo nic z tego nie wiem
Może Milewicz?
Podziel się: