Cześć Kochane , wróciłam z lenistwa wyjazdowego do domowego;-), urlop przyjemny, mazury dosć deszczowe , ale już nad morzem
żar lał sie z nieba...eh może grzesze, ale powiem Wam najbardziej brakowało mi tych zimnych piwek z sokiem sączonych na plaży..
Generalne częsc wyjazdu bylismy ze znajomymi, wiec codziennie jakies grille , ogniska, z których szybko uciekałam, bo wiadomo że w miarę przybywania % trudniej było z nimi wytrzymac;-)
moją główna atrakcją było jedzenie, więc mam nadzieję że w końcu jakiś kg mi przybył:-)
Oczywiscie paranoje na urlopie nie odpusciły, wiec juz wczoraj po powrocie od razu poleciałam sprawdzić czy wszystko ok u młodego,
całe szczęście tak
)
17 lipca mam usg połówkowe, wiec już siędze jak na szpilkach..
Najgorszy mam teraz problem ze spaniem, bo wyczytałam że od 4 miesiaca nie powinno sie spac na plechach, a to moja ukochana pozycja, generalnie od kiedy pamiętam przyjmuje pozycje na nosferatu
, wiec teraz jest mi cholernie trudno spac na boku,
i straszliwe sie mecze cała noc, a jak juz usne to i tak budze sie na plecach
((
Na imieniny ma m dostac ta poduszkę rogala dla ciężarnych, używała któras z Was tego ?
Agnieszko Kochana , ja niestety całkowice wyjadłam encorton, nie wiem czy tak mogę, ale pamiętam kilka postów temu, Zula proponowała że odstąpi.;-)
Gosiu dzieki w wiarę we mnie
) , spróbuje sprostać oczekiwaniom:-),
jak tam odebrałas juz wyniki MLR ?
Dziewczynki jeszcze pytanie, głownie Enya bo wiem że też badasz, jak to jest z tymi d-dimerami, fibrygonem itd..
masz wysokie normy w ciazy ?
MI wyszły d-dimery 460 a norma jest do 500, i troche podwyższony fibrynogen, gin twierdzi że w ciaży jest zawsze wyższy i ewentualnie mogę brac dodatkowo jeszcze jeden acard..
nie wiesz moze co nasz Malina zleca w takiej sytuacji ?
A moze nasz ekspert Karola coś podpowie
) ?
Buziaki dla Was wszystkich, przepraszam że nie odniose sie do każdego postu, teraz juz bede na bieżąco
)