reklama
Nasza @Kwiatuszekk23 przesyła pozdrowienia od Adasia i kazdej z was przypomina o sile wiary nadziei i miłości ♡
Załączniki
Piękne dzieciaczki i ty kwiatuszku piękna
Moje wyniki tsh z wczoraj 3.33 mi się wydaje ze za wysokie ja się czuje nie najlepiej z takim wysokim tsh . Lekarz powiedział ze jak będę w ciąży to mam dopiero zwiększyć ale na dzień dzisiejszy mam brać tak jak zawsze 125 mg . Widoczne ta dawka jest za mała i ciagle mi to tsh wzrasta ostatnio miałam 1,29 a teraz mam 3.33 .
Przeciwciała anty-tpo bez zmian 3000
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moje wyniki tsh z wczoraj 3.33 mi się wydaje ze za wysokie ja się czuje nie najlepiej z takim wysokim tsh . Lekarz powiedział ze jak będę w ciąży to mam dopiero zwiększyć ale na dzień dzisiejszy mam brać tak jak zawsze 125 mg . Widoczne ta dawka jest za mała i ciagle mi to tsh wzrasta ostatnio miałam 1,29 a teraz mam 3.33 .
Przeciwciała anty-tpo bez zmian 3000
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
czarna_mala
Fanka BB :)
@nafoczka masz ostrzeżenie, napisałaś posta pod postem [emoji23][emoji23][emoji23]
@ovli22 jak dla mnie to ciut za wysokie, ale może niech się inne dziewczyny wypowiedzą
@Kwiatuszekk23 piękne te Twoje dzieciaczki, a Ty młodziutka jak ich siostra
@Porzeczka1234 wynik przyjdzie na maila jakoś po długim weekendzie majowym
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@ovli22 jak dla mnie to ciut za wysokie, ale może niech się inne dziewczyny wypowiedzą
Musiałam @Kwiatuszekk23 wyróżnić@nafoczka masz ostrzeżenie, napisałaś posta pod postem [emoji23][emoji23][emoji23]
czarna_mala
Ok, wybaczam, tym razem nie doniosę nigdzie [emoji23] podłożyłaś się w jakze szczytnym celu [emoji1]Musiałam @Kwiatuszekk23 wyróżnić
Trzymam kciuki za Ciebie Beatko. Z ćwiczeniami to może i gin ma rację. Ruch dobry na wszystko!Jestem po wizycie. Troche mam mieszane uczucia, bo tak - z jednej strony super, bo zaczynam stymulacje jak tylko przyjdzie @ od 2dc! super!Szacuje ze @ przyjdzie 30.04., takze od 1.05. zaczynam się kłuć Menopurem.
z drugiej - ginowi nie podoba sie w dalszym ciagu endometrium, bo jest nierówne, mam sie trzymac ścisłej diety - zero maki, nabialu, cukru, owoców.. mam też spac nie podkurczajac nóg. no i mam 1,5h dziennie cwiczyc.. ciekawe jak ja to zrobie, ja kanapowiec.. ech... tez macie/miałyście w trakcie starań zalecenia ćwiczen od swoich ginów?...
na usg gin patrzy i mowi, ze nie biore czopkow, ktore mam brac, bo widzi, ze jakies zrosty sie robia.. prawda, troche olałam temat czopków...
boje sie niepowodzenia...
czarna_mala
@Kwiatuszekk23, sliczna rodzinka:*
reklama
magda1208
@Porzeczka1234 Dziękuję kochana za informację.
@Kwiatuszekk23 Śliczne dzieci .
@czarna_mala Trzymam kciuki za wynik.
@bertha Powodzenia w staraniach.
@Destino Nadziei i wiary cuda się zdarzają.
@Kwiatuszekk23 Śliczne dzieci .
@czarna_mala Trzymam kciuki za wynik.
@bertha Powodzenia w staraniach.
@Destino Nadziei i wiary cuda się zdarzają.
Podziel się: