reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Roxie123 bardzo mi przykro. Po 2 poronieniach badania kariotypu przysluguja na usg.
Marthi ja dostalam skierowania w szpitalu.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marthi ja dostalam skierowania w szpitalu.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny u mnie już po wszystkim. Brunatne plamienia które u mnie zawsze oznaczają koniec. Nie wiem co jest grane. Mąż ma nasienie ok, u mnie niby teraz też ok. To drugi biochem pod rząd... Smutno mi...
Przykro mi kochanie...
Kwiatuszku, życzymu zdrówka w takim razie:*
Dziewczynki mam do odsprzedania (całkiem symbolicznie) ręczny laktator i wyparzacz aventu. Może ktoras z przyszłych mam zainteresowana będzie. Mi już zakładam ze się nie przyda a póki co to już tylko zawadza
Marthi
@anetkruczek wybacz w takim razie! [emoji6] pewnie przez to, ze tak mało tu bywasz nie zapamiętałam. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz[emoji8]?
Dziekuje za podsumowanie Twojej historii... juz teraz sobie przypomniałam jak pisalas. Przepraszam, ze mi umknęło... :/
@EvitaO bardzo mi przykro
@marzycielka81 ja nie, widocznie lepiej trafiłaś..
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
Dziekuje za podsumowanie Twojej historii... juz teraz sobie przypomniałam jak pisalas. Przepraszam, ze mi umknęło... :/
@EvitaO bardzo mi przykro
@marzycielka81 ja nie, widocznie lepiej trafiłaś..
---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.
Marthi
Porzeczka1234
agatush
Moderatorka
Uwielbiam!!!! [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171] Kasiu gratulacje!!!! Tak bardzo się cieszę Kochana :-) [emoji7]Moje kochanie ma 2 mm i pikające serduszko!!!! <3
reklama
Nie spodziewalam się tego dzis! A tu taka niespodzianka. Pierwszy raz doczekałam... lekarka powiedziała "będziemy się cieszyć jak pani urodzi, ale musi być dobrze" <3
Kolejna wizyta początkiem kwietnia i zakładamy kartę.
Kolejna wizyta początkiem kwietnia i zakładamy kartę.
Podziel się: