reklama
Wikus to lobuz z uśmiechem aniołka i oczami urwisa
Dzięki ciocie ♡
Obecnie ma skok rozwojowy. Jakby wiedział ze dziś kończy 7 mcy
Cały dzień siada, robi fikolki (nie wiem co łapać jego czy pampera) i (niestety) mówi bababa
Dzięki ciocie ♡
Obecnie ma skok rozwojowy. Jakby wiedział ze dziś kończy 7 mcy
Cały dzień siada, robi fikolki (nie wiem co łapać jego czy pampera) i (niestety) mówi bababa
Witajcie, dawno się tu nie udzielałam. Niestety 3 raz poronilam i dr. Zalecił terapię immunoglibulinami. Wiecie cos na ten temat ? Pewnie już gdzieś to jest ale stron watek ma tyle ze nie dam rady wszystkiego przeczytac. Bede wdzięczna za wyjaśnienia.
Witajcie, dawno się tu nie udzielałam. Niestety 3 raz poronilam i dr. Zalecił terapię immunoglibulinami. Wiecie cos na ten temat ? Pewnie już gdzieś to jest ale stron watek ma tyle ze nie dam rady wszystkiego przeczytac. Bede wdzięczna za wyjaśnienia.
Hej a lekarz Ci nie wyjaśnił??
wyjaśnił ale warto posłuchać opinie osób które je miały i co inni lekarze na ten temat mówią.Hej a lekarz Ci nie wyjaśnił??
czarna_mala
Fanka BB :)
Nie kojarzę, żeby któraś z nas miała tu takie leczenie. Próbuj wpisać w lupkę frazę, mkze znajdziesz jakieś info na tym wątkuwyjaśnił ale warto posłuchać opinie osób które je miały i co inni lekarze na ten temat mówią.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Albo zajrzeć na drugi wątek.
Link do: Poronienia nawykowe - przebieg ciąży
Polecam jak i wszystkim nowym dziewczynom
Link do: Poronienia nawykowe - przebieg ciąży
Polecam jak i wszystkim nowym dziewczynom
truskawka chyba miala ale nie wiem dokladnie to sam poczatek forum.
a kto ci zlecil u kogo sie leczysz? mniemalina tlumaczyl ze to sa immonoglobuliny podawane od miliona osob dlatego takie drogie i jak zaprzestawniesz wlewow to nie masz ich worganizmie a szczepienia "ucza i naprawiaja" organim bo tez pytalam o to.
Martha tez miala od dubrawskiego chyba...
a kto ci zlecil u kogo sie leczysz? mniemalina tlumaczyl ze to sa immonoglobuliny podawane od miliona osob dlatego takie drogie i jak zaprzestawniesz wlewow to nie masz ich worganizmie a szczepienia "ucza i naprawiaja" organim bo tez pytalam o to.
Martha tez miala od dubrawskiego chyba...
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Witam nowe koleżanki, tyle się tutaj dzieje, że jestem daaaaleko w tyle.
Bertha, Ty jesteś taka pozytywna, uwielbiam Twoje posty! :-) Sikaj, sikaj choć 8 dpo to w życiu mi test test nie wyszedł pozytywny - najszybciej u mnie w 12 dpo. ja trzymam kciuki mocno!!!
REsztę koleżanek też pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczki a brzuchatki, pogłaskać brzuszki/
U mnie nic nowego, dzieci prawie zdrowe więc już lepiej. Oliś wczoraj skończył 7 miesięcy. Strasznie szybko czas leci.
Witam nowe koleżanki, tyle się tutaj dzieje, że jestem daaaaleko w tyle.
Dzisiaj dopiero 8dpo.. Wiadomo, że ja z moja cierpliwoscia juz sobie siknelam dzisiaj i biel no ale musialam jutro tez sikne i pojutrze tez.. az krew mnie nie zaleje.
Bertha, Ty jesteś taka pozytywna, uwielbiam Twoje posty! :-) Sikaj, sikaj choć 8 dpo to w życiu mi test test nie wyszedł pozytywny - najszybciej u mnie w 12 dpo. ja trzymam kciuki mocno!!!
REsztę koleżanek też pozdrawiam i trzymam kciuki za staraczki a brzuchatki, pogłaskać brzuszki/
U mnie nic nowego, dzieci prawie zdrowe więc już lepiej. Oliś wczoraj skończył 7 miesięcy. Strasznie szybko czas leci.
Podziel się: