reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam

Kochane bardzo dawno nie zaglądałam do Was.

Wszystkim które pięknie zaciazyly zaciskam za Was kciuki i spokojnej ciąży!![emoji4]

Nafoczka mnie wywołała [emoji6] podobno jestem następna na liście do rozpakowania [emoji4]

Tydzień temu został mi ściągnięty szew[emoji4] Wstępnie na 17.01 mam mieć CC więc niewiele czasu mi zostało...czuję się taka nie przygotowana[emoji6]
Czekamy na Borysa[emoji4]

Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny!!!!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Julia to fantastycznie że koniec już blisko.Pamietaj o force Boryska dla cioć.

Zaraz po Tobie pewnie Kwiatuszek?? Trzymam kciuki za Was.

Karolina może kazał zaczekać na spadek prolaktyny żeby nie było biochem.? Chociaż z wysoką prolaktyna wogole ciężko zajść.

Bertha to mnie rozbawilas ostatnio też sobie dorysowalam podobną kreskę. To jutro kolejny test teraz już go rozpakuj w sklepie heh.Mysle że ktoś przy pakowaniu testów musiał mieć dobry dzień i jaja sobie zrobił.

B
Julia to fantastycznie że koniec już blisko.Pamietaj o force Boryska dla cioć.

Zaraz po Tobie pewnie Kwiatuszek?? Trzymam kciuki za Was.

Karolina może kazał zaczekać na spadek prolaktyny żeby nie było biochem.? Chociaż z wysoką prolaktyna wogole ciężko zajść.

Bertha to mnie rozbawilas ostatnio też sobie dorysowalam podobną kreskę. To jutro kolejny test teraz już go rozpakuj w sklepie heh.Mysle że ktoś przy pakowaniu testów musiał mieć dobry dzień i jaja sobie zrobił.
Bea a może to ty swój zwróciłas :D

Hej hej :)
Dziewczyny, zobaczcie jaki dzis facelle odpakowalam - z dorysowana czerwona krecha w miejscu testowej :D mysle ze to przepowiednia ;)
A test oczywiście jakis wadliwy im sie przypadkowo spakował. Po sikaniu dziwnie sie zalał.

PS. Tak, miałam testować dopiero w piątek ale wiadomo ze sie sama oszukiwałam ;)

41fbc95b86e6dcff71350b4c14449feb.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Bea masz Ty coś wspólnego z tym testem chochliku? [emoji23] [emoji23] [emoji23] i nie musiało być blatu w paski hahah
Berta, idź zareklamuj :-D.. powiedz ze w ramach rekompensata mają Ci dwa dać. Żarcik :-D A ta druga różowa kreska z drugiej strony??

A tak w ogóle witam Was dziewczęta z Olisiem
Zobacz załącznik 790111
Śliczny Aniołeczek [emoji173]
Cześć Dziewczyny! Moja beta HCG Z dzisiaj 252,1 :-) w poniedziałek było 108,8 więc chyba ładnie... :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładnie! Super, oby tak dalej ;)
Witam

Kochane bardzo dawno nie zaglądałam do Was.

Wszystkim które pięknie zaciazyly zaciskam za Was kciuki i spokojnej ciąży!![emoji4]

Nafoczka mnie wywołała [emoji6] podobno jestem następna na liście do rozpakowania [emoji4]

Tydzień temu został mi ściągnięty szew[emoji4] Wstępnie na 17.01 mam mieć CC więc niewiele czasu mi zostało...czuję się taka nie przygotowana[emoji6]
Czekamy na Borysa[emoji4]

Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny!!!!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
O rany Julka Ty lada chwila rodzisz [emoji33]

Witam Nowe Koleżanki :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Julia - Borys sliczne imie. Bardzo mi sie podoba i gdyby nie to ze syn przyjaciolki ma tak na imie to moj dawidek bylby boryskiem[emoji2] powodzenia na finishu

Doris - sliczny Olafek i jaki juz duzy

Karolina - pewnie lek chcial uniknac biochemicznej dlatego zabronil sie starac. Bea pisze ze z wysoka prolaktyna ciezko zajsc, niby prawda choc ja jestem tego zaprzeczeniem. Pierwszy raz zaszlam z prl ok 50 - poronilam w 7-8 tyg. Drugi raz prl ok 70 - biochemiczna. Trzeci raz wpadka calkowita, na koniec lipca badalam prl i bylo prawie 80 a w sierpniu juz @ nie dostalam. Duze dawki progesteronu plus inne leki i moj cud ma 8 mcy[emoji2] [emoji2]

Ostatnia edycja:
reklama
Szczepienia a potem.od pozytywnego testu encorton 10mg do 12tc
dzięki za info, a mozesz mi napisac ile mialas szczepien i czy reakcja po drugim byla taka sama jak po pierwszym? I w ktorym cyklu po szczepieniach ci sie udalo? Badalas poziom allo mlr po szczepieniach i jaki byl ew. jego poziom

Do góry