reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
P
Dziewczynki!!! Życzę Wam w Nowym 2017 roku spełnienia marzeń!!!! Wszystkich!!! I dużo zdrówka.

Trzymajcie mocno za mnie kciuki... Dziś na teście pojawiły się dwie kreski.... [emoji4][emoji87][emoji703][emoji313][emoji322][emoji323]

Oczywiście proszę też o modlitwę... Te które mogą i chcą :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymam mocno kciuki i modlitwa zapewniona.

Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym roku zdowia i dzieci reszta przyjdzie sama ściskam was wszystkie bardzo mocno

Dziewczynki Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku [emoji2][emoji2] spelnienia marzen,zwlaszcza tego najwazniejszego [emoji8]

Agatush kciuki zacisniete [emoji110][emoji110][emoji110]

xnw43e3k256g9p2p.png

Dziewczyny również życzę szczęścia w Nowym Roku aby tamte poronienia były ostatnimi, a każda ciąża kończyła się zdrowym maluszkiem z siusiorkiem lub bez bo to najmniej istotne.

Agatush No cudowne wieści. Który to dpo pokaż test my to lubimy. Ja jutro testuje więc wiecie kto co może czy kciuki czy słowo to... z gory dziękuję.

Dziewczyny również życzę szczęścia w Nowym Roku aby tamte poronienia były ostatnimi, a każda ciąża kończyła się zdrowym maluszkiem z siusiorkiem lub bez bo to najmniej istotne.

Agatush No cudowne wieści. Który to dpo pokaż test my to lubimy. Ja jutro testuje więc wiecie kto co może czy kciuki czy słowo to... z gory dziękuję.
Niestety nie mogę załadować zdjęcia :-( trzymam kciuki za Ciebie :-* u mnie 15 dpo :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry