reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
P
Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym roku zdowia i dzieci reszta przyjdzie sama ściskam was wszystkie bardzo mocno
Kochana trzymam mocno kciuki i modlitwa zapewniona.Dziewczynki!!! Życzę Wam w Nowym 2017 roku spełnienia marzeń!!!! Wszystkich!!! I dużo zdrówka.
Trzymajcie mocno za mnie kciuki... Dziś na teście pojawiły się dwie kreski.... [emoji4][emoji87][emoji703][emoji313][emoji322][emoji323]
Oczywiście proszę też o modlitwę... Te które mogą i chcą :-*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym roku zdowia i dzieci reszta przyjdzie sama ściskam was wszystkie bardzo mocno
M
Magda82...
Gość
Szczęśliwego Nowego Roku. Spełnienia marzeń i zdrowia przede wszystkim .❤
Szczęśliwego Nowego Roku 2017! Spełnienia marzeń!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane, Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! Spełnienia marzeń!!!
Agatush, trzymam kciuki, modlitwa też zapewniona.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatush, trzymam kciuki, modlitwa też zapewniona.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Fanka BB :)
Dziewczyny również życzę szczęścia w Nowym Roku aby tamte poronienia były ostatnimi, a każda ciąża kończyła się zdrowym maluszkiem z siusiorkiem lub bez bo to najmniej istotne.
Agatush No cudowne wieści. Który to dpo pokaż test my to lubimy. Ja jutro testuje więc wiecie kto co może czy kciuki czy słowo to... z gory dziękuję.
Agatush No cudowne wieści. Który to dpo pokaż test my to lubimy. Ja jutro testuje więc wiecie kto co może czy kciuki czy słowo to... z gory dziękuję.
agatush
Moderatorka
Niestety nie mogę załadować zdjęcia :-( trzymam kciuki za Ciebie :-* u mnie 15 dpo :-*Dziewczyny również życzę szczęścia w Nowym Roku aby tamte poronienia były ostatnimi, a każda ciąża kończyła się zdrowym maluszkiem z siusiorkiem lub bez bo to najmniej istotne.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: