reklama
Kaira witamy Liwkę na świecie !!!!, to zaskoczyła Cie dziewczyna heh, trzymaj się Kochana, dochodź jak najszybciej do siebie.
a dla Twojej kruszyny , dużo dużo zdrówka!!!!
jeszcze raz Gratulacje !!!!!
nasze pierwsze forumowe maleństwo:-):-)
Joanna jerzak wie i nie pochwala, jak dla niej mi nie jest steryd potrzebny, dlatego teraz kazała juz katygorycznie nie brac.
Jak dla mnie powinnas skonsultowac z jakims dobrym lekarzem , branie encortonu razem z glucpohage.
Moj gin mowił że można, jerzak że nie.. ja już nie chce o tym mówic, bo i tak nie spie po nocach , czy wszystko u dziecka bedzie ok.
a z drugiej strony może włąsnie ten steryd pomógł.. albo to glucko..
w kazdym razie zaufam jerzakowej i juz powoli przestaje brac encorton.
a dla Twojej kruszyny , dużo dużo zdrówka!!!!
jeszcze raz Gratulacje !!!!!
nasze pierwsze forumowe maleństwo:-):-)
Joanna jerzak wie i nie pochwala, jak dla niej mi nie jest steryd potrzebny, dlatego teraz kazała juz katygorycznie nie brac.
Jak dla mnie powinnas skonsultowac z jakims dobrym lekarzem , branie encortonu razem z glucpohage.
Moj gin mowił że można, jerzak że nie.. ja już nie chce o tym mówic, bo i tak nie spie po nocach , czy wszystko u dziecka bedzie ok.
a z drugiej strony może włąsnie ten steryd pomógł.. albo to glucko..
w kazdym razie zaufam jerzakowej i juz powoli przestaje brac encorton.
Kaira gratulacje
Misiejku rozumiem Cie doskonale ale skoro teraz na usg jest ok to i za 2 tyg bedzie.
Właśnie jestem zła na lekarzy ze każdy mowi co innego a Ty człowieku masz sama wybrac dla siebie mniejsze zlo:/ Ja jeszcze nie wiem co mi powie Wilczyński na temat tego encortonu wiec sama tak czy tak takiej decyzji nie podejme; pozdrawiam
Acha a kiedy robisz ta insuline bo jestem bardzo ciekawa jak to w ciazy wyglada po tym glucophage?
Misiejku rozumiem Cie doskonale ale skoro teraz na usg jest ok to i za 2 tyg bedzie.
Właśnie jestem zła na lekarzy ze każdy mowi co innego a Ty człowieku masz sama wybrac dla siebie mniejsze zlo:/ Ja jeszcze nie wiem co mi powie Wilczyński na temat tego encortonu wiec sama tak czy tak takiej decyzji nie podejme; pozdrawiam
Acha a kiedy robisz ta insuline bo jestem bardzo ciekawa jak to w ciazy wyglada po tym glucophage?
Ostatnia edycja:
neli78
Fanka BB :)
Kaira GRATULACJE OGROMNE!!
Córcia już na świecie, bezpieczna, wszystko będzie ok! Ależ chciałabym być już na twoim miejscu: )
Córcia już na świecie, bezpieczna, wszystko będzie ok! Ależ chciałabym być już na twoim miejscu: )
truskawka1211
Fanka BB :)
Kairo! Gratulacje!!! Witamy Liwkę na świecie! Rośnij zdrowa i silna!:-)
P
_pietrucha_
Gość
K
kaira24
Gość
Dziękuję moje kochane. Każda z Was doczeka sie cudu.
Ja czekam na wiesci od nocy nic nie wiem wiecej.
Powiem ze ciesze sie ze jest na swiecie bo moglo sie to zle skończyć
Ale ten stres co mam teraz o jej zycie jest okropny.
Życzę wam samych donoszonych bezproblemowych ciąż
Ja czekam na wiesci od nocy nic nie wiem wiecej.
Powiem ze ciesze sie ze jest na swiecie bo moglo sie to zle skończyć
Ale ten stres co mam teraz o jej zycie jest okropny.
Życzę wam samych donoszonych bezproblemowych ciąż
reklama
Podziel się: