reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kaira witamy Liwkę na świecie !!!!, to zaskoczyła Cie dziewczyna heh, trzymaj się Kochana, dochodź jak najszybciej do siebie.
a dla Twojej kruszyny , dużo dużo zdrówka!!!!
jeszcze raz Gratulacje !!!!!
nasze pierwsze forumowe maleństwo:-):-)

Joanna jerzak wie i nie pochwala, jak dla niej mi nie jest steryd potrzebny, dlatego teraz kazała juz katygorycznie nie brac.
Jak dla mnie powinnas skonsultowac z jakims dobrym lekarzem , branie encortonu razem z glucpohage.
Moj gin mowił że można, jerzak że nie.. ja już nie chce o tym mówic, bo i tak nie spie po nocach , czy wszystko u dziecka bedzie ok.
a z drugiej strony może włąsnie ten steryd pomógł.. albo to glucko..
w kazdym razie zaufam jerzakowej i juz powoli przestaje brac encorton.

Kaira, gratulacje i duuuuzo zdrowka dla Was!!!! Wczoraj urodzily sie 3 dzieciaczki moich szpitalnych i tutaj 'znajomych':-).

Dochodzcie szybko do siebie i wracajcie do domku!!;*

Kaira gratulacje:)
Misiejku rozumiem Cie doskonale ale skoro teraz na usg jest ok to i za 2 tyg bedzie.
Właśnie jestem zła na lekarzy ze każdy mowi co innego a Ty człowieku masz sama wybrac dla siebie mniejsze zlo:/ Ja jeszcze nie wiem co mi powie Wilczyński na temat tego encortonu wiec sama tak czy tak takiej decyzji nie podejme; pozdrawiam
Acha a kiedy robisz ta insuline bo jestem bardzo ciekawa jak to w ciazy wyglada po tym glucophage?

Ostatnia edycja:
Kaira GRATULACJE OGROMNE!!
Córcia już na świecie, bezpieczna, wszystko będzie ok! Ależ chciałabym być już na twoim miejscu: )

Kaira - MAMO! Serdecznie gratuluję! Życzę Wam dużo uśmiechów każdego dnia, przytulania i miłości:* Zdrówka!

Witaj na świecie maluchu!
imagesCA486GVP.jpg

Załączniki

• imagesCA486GVP.jpg
    imagesCA486GVP.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 45
Dziękuję moje kochane. Każda z Was doczeka sie cudu.
Ja czekam na wiesci od nocy nic nie wiem wiecej.
Powiem ze ciesze sie ze jest na swiecie bo moglo sie to zle skończyć
Ale ten stres co mam teraz o jej zycie jest okropny.
Życzę wam samych donoszonych bezproblemowych ciąż

reklama
Do góry