reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kurcze jak wy szybko macie te wyniki ja ponad 3 tyg czekałam.
Enya trafił nie trafił, ale to w nim cenię.Mamy gorsze i lepsze dni, toleruje jego wybryki on moje, ale się szanujemy. Po drugie ma żone bardzo charakterna i bojąwą wiec sie boi hahaha. Spróbujcie tej terapii powinna was umocnić w tym że naptrawdę sie kochacie.
DZiewczynki w te świeta
Te które odłożyły starania na dalszy plan, życzę wam żebyście w spokoju i szcześciu robiły to co kochacie, a jak przyjdzie ten dień dużo siły
Staraczki walki, siły , i samych mocnych kogucikó i jajec
a cięzarówką samych pozytywnych dni, bolacych cycków, pięknych serduszek i cudów na usg, oraz wiary w swe maleństwa, Samych pozytywnych wyników badań,bezproblemowej ciązy, zero plamień krwawień, i zeby wasze sztyjki trzymały, a bakterie nie łąpały
I zeby Wasi Panowie Was wspierali.Wesołych świąt

reklama
Kaira tak to bardzo ważna rzecz o której wspomniałaś -szacunek. U nas tego chyba brakło i nie wiem czy da się to naprawić.
Dziękuję za życzenia, święta z jednej strony szczęśliwe bo dzidzia zdrowa, z drugiej małżeństwo mi sie sypie....Nie wiadomo co i jak:baffled:

Ja też ze swojej strony życzę Wam ciąż, bijących serduszek i ciągu dalszego cudów w tym roku!!!! A dziewczynkom do rozpakowanki - bezproblemowych porodów i cudnych dzieciaczków!!! A przede wszystkim każdej codziennego szczęścia, zdrowia bo to najważniejsze i spełnienia marzeń!!!!

Enya wszystko sie da naprawić!! nie ma rzezczy niemożliwych, sa tylko trudne do zrealizowania.Czasem trzeba długo walczyć, ale sa efekty.Mi się udało.W kazdej strefie mojego życia.
DZis A poskładał łożeczko,pokój przygotowany, ubranka poukładane, i moge spokojnie czekać.Jutro bedzie sprzatał reszte bo syf nie samowity
.Adidko u nas Liwia chyba zostanie
Koszyczku Gosiu Pietrucha odezwijcie się

Kochana Kairo, dziękuję, że o mnie pomyślałaś :) ja czytam Was non stop i kibicuję każdej i ogromnie się cieszę jak piszecie, ze jesteście w ciąży albo że z Dzieciątkami jest wszystko w porządku:* U mnie leci pomalutku, pracuje, mam mało godzin ale dobre i to na początek, przynajmniej nie mam czasu myśleć i płakać. Ostatnio coś mi się rozregulowało z miesiączką, miałam wywoływaną duphastonem, a teraz znów jakieś bóle były jajników i ledźwi więc od razu poleciałam do lekarza, ale powiedział, ze ginekologicznie wszytsko ok i że prawdopodobnie miałam taką bolesną owulację, mam nadzieję, że wszystko wróci do nomy. dziś pobrałam sobie krew na progesteron w 23 dc, chce dla samej siebie wiedzieć jaki mam, żeby keidyś w przyszłości, zażywać wcześniej, niż tak jak zawsze od ok 6 tc
Byłam też ostatnio u genetyka, czekamy na wyniki i pobraliśmy krew na MRL i to już koniec tych badań, któe zlecił mi lekarz, wierzę, ze będzie wszytsko dobrze....

U mnie na razie taka sytuacja, że ogromnie chciałąbym być w ciaży ale z drugiej strony lekarz mówi, zeby odczekała rok, a wypadnie to w listopadzie, żeby organizm zapomniał o poronieniach, no i tą pracę podłapałam, choc i tak mi to nic nie da, bo i tak na staż mnie przyjmą dopiero od września..... i tak to u mnie wygląda.....

Pozdrawiam Was serdecznie wszytsko, mam nadzieję, że ja za rok, Wam tutaj napiszę, że jestem w ciąży i że jest wszytsko w porządku i że zostanę Mamą...

Życzę Wam Kochane Dziewczynki , Zdrowych, Spokojnych, Pełnych Miłości i rodzinnej atmosfery Świąt Wielkiej Nocy :*:*:*

Buziaki :*

Dziewczynki ja również życzę Wam wszystkim zdrowych i radosnych świąt! Dziewczynom w ciąży dużo spokoju aż do szczęśliwego rozwiązania, a tym które wciąż walczą o zajście w ciążę spełnienia tego marzenia!

I ja również składam wam wszystkim Wesołych Świąt :tak:
-1_Easter-eggs-and-tulips_afedd2279d_b [DesktopNexus.com].jpg

Załączniki

• -1_Easter-eggs-and-tulips_afedd2279d_b [DesktopNexus.com].jpg
    -1_Easter-eggs-and-tulips_afedd2279d_b [DesktopNexus.com].jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 37
[h=1][FONT=verdana, sans-serif]Wesołego jajka, pięknego jak bajka. Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka. Kurczaka złotego i wszystkiego najlepszego !!![/FONT][/h]A poza tym dziewczyny, życzę Wam dużo spokoju ducha, cierpliwości, miłości i Cudu, które będzie Was kopało po żołądku, żebrach a czasem po pęcherzu :) a gdy przyjdzie na świat, tego pięknego bezzębnego uśmiechu :) Wierzę, że każdej tu z Nas się uda!

Pozdrawiam! :)kurczak1a.png

Załączniki

• kurczak1a.png
    kurczak1a.png
    26,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry